22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriAsrın Konakları Marina'dan villa alana jeep hediye!

Asrın Konakları Marina’dan villa alana jeep hediye!

23 - 26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan CNR Emlak Fuarı'nda yatırımcılara tanıtılacak olan Asrın Konakları Marina projesinden fuar süresi içinde villa alanlara Renegade jeep hediye edilecek.

Bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı’na katılan Kuran Yapı; 23 – 26 kasım tarihleri arasında açık kalacak fuarda ziyaretçilere Beylikdüzü’nde hayata geçirdikleri Asrın Konakları Marina projesini tanıtacak. Fuar süresi boyunca projeden villa alan herkese 2017 model 4×4 Renegade jeep hediye edilecek. Ayrıca fuar boyunca projenin standında Hint astroloğu Şebnur Kuran evin huzur ve bereket enerjisi ve evlerin alırken nelere dikkat edilmeli ile ilgili projenin tanıtım standını ziyaret edenlere bilgiler verecek.

Beylikdüzü Yakuplu Mevkii Yakamoz Mahallesi’nde denize sıfır olarak inşa edilen proje; büyüklükleri 200 ile 420 metrekare arasında değişen 3+1, 4+1, 5+2 ve 6+2 kat planlarında 21’i müstakil, 24’ü ikiz, 12’si de ters dubleks olmak üzere 57 konuttan meydana geliyor. Proje bünyesinde ayrıca 261 daire ve 8 bin metrekarelik alan üzerinde sosyal tesisler bulunuyor.

Proje konum olarak; TEM ve D100 (E-5) karayoluna 7 dakikalık, Atatürk Havalimanı’na 15 dakikalık mesafede bulunuyor. Ayrıca proje alanı içinde 3 bin metrekarelik arsa üzerinde 2 tenis kortu, 600 metrekarelik bir restoran,  14 oda, yüzme havuzu ve oturma alanından meydana gelen bir de tenis kulübü bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI