23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriAND Pastel'den Ev Al, Ömerli'de Bahçeye Sahip Ol!

AND Pastel’den Ev Al, Ömerli’de Bahçeye Sahip Ol!

Kartal projeleri ardı ardına açıklanırken, insanlar artık projelerden daha çok o projelerin amaçlarına göre karar vermeye başladı. Oturacağı evlere önem veren aileler, o evlerin içerisinde bulunduğu konsept ve sosyal donatılar ile de ilgileniyor.

Bunu çok iyi bir şekilde analiz eden Anadolu Gayrimenkul Kartal’a bir projeden fazlasını inşa ediyor. 45 bin metrekare arsa alanı üzerine sıcak bir mahalle inşa eden Anadolu Gayrimenkul hayatın tüm renklerini içerisinde barındıran ‘AND Pastel’ ile 1.200 özel konut üretiyor.


7 blok halinde tasarlanan projede 1+1’den 4+1’e kadar değişen konseptlerde ve büyüklüklerde daireler bölgenin ihtiyaçlarını bulma amacıyla yapılmış 11 farklı araştırma neticesinde ortaya çıkarıldı. Ailelerin güvenli ve modern alanlarda yaşarken aynı zamanda kim ile yaşadığına dair beklentileri sıcak bir mahalle ortamı arzusu giderilmeye çalışılmış.

AND Pastel’de Sosyal Donatılar

AND Pastel projesi sadece ailelerin oturacağı bir mahalleden öteye geçiyor. Bu sıcak mahalle içerisinde son teknoloji ve güvenilir sağlık kurumları, okul öncesi eğitim kurumları gibi sağlık ve eğitim merkezlerinin yanı sıra eğlenceli ve huzurlu zamanlar geçirilmesi için alışveriş alanından, yeme – içme alanlarına kadar zamanınızı zevkle çerçeveleyecek sosyal donatılar bulunuyor.


Ayrıca artık bir ayrıcalıktan çıkan açık ve kapalı havuz, spor merkezleri, yürüyüş yolları, peysajlı meydanlar ve oyun alanları AND Pastel’de yer alıyor.

Kartal Konut projeleri arasında AND Pastel’de evi bulunan insanlara Ömerli’de geniş bahçelerde kendi tarımlarını yapma imkanı veriliyor. Bu bahçelerde yetiştirecekleri bitkileri hasat edebilecek ve kendi evlerinde içleri rahat bir şekilde tüketebilecekler.

AND Pastel Fiyat

Hayat tarzlarına göre farklı bloklarda farklı tasarım dairelerin inşa edildiği AND Pastel’de farklı iç kullanımlarına göre değişen büyüklükte farklı tasarımlı dairelerde yer alabilirsiniz.

Metrekare fiyatlarının ortalama 4 bin 750 lira olduğu AND Pastel’de lansmana özel daireler 295 bin TL’den başlıyor.
 

AND PASTEL AYRINTILI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI