24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriAlya Life Residence 490 Binden Başlayan Fiyatlar

Alya Life Residence 490 Binden Başlayan Fiyatlar

Ekşioğlu Yapı tarafından Fikirtepe Kentsel Dönüşüm kapsamında inşa edilecek Alya Life Residence konut projesi 20 katlı tek blokta 214 daireden meydana geliyor. 3 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. Projenin tüm daire tiplerinde bulunan balkonlar ile deniz manzarasını da izleyebilme şansına sahip olabilirsiniz.

Alya Life Residence; tasarımında konumlandırılması ve cephe derinliği sayesinde tüm dairelerde geniş pencerelerinden eşsiz bir manzara sunuyor. Dilerseniz İstanbul’un dinamik kent görüntüsünün, dilerseniz deniz manzarasının tam karşısında rahat, ferah ve nefes alan mekanların keyfini çıkarabilirsiniz.

Projede metrekare kaybı olmayan ve optimum kullanım alanlarına sahip, 1+1 den 4+1 e çok farklı alternatiflerde konfor ve lüks bir imalatın olduğu, gerçek bir residence hizmeti sunuyor.

Kadıköy’ün merkezinde yer alan Alya Life Residence, alışveriş merkezlerine, hastanelere, okullara, metrobüs ve metroya kolay ulaşımı ile dikkat çekiyor. Uygun kredi oranları da sunan projenin Aralık 2017'de teslim edilmesi bekleniyor.

Ekşioğlu Yapı, sizler için dört duvardan oluşan binalar değil, konforlu ve işlevselliği yüksek yaşam alanları tasarladı. Fiziksel koşullar ve tüm olanaklar en ince ayrıntısına kadar düşünüldü ve yüksek standartlara sahip, yaşam odaklı bir proje hazırlandı. Gelecek odaklı bakış açısı ile konforlu ve modern yaşam alanları üretildi.

Alya Life Residence Sosyal Alanları
Projede yer alan açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı alan spor salonu, basketbol sahası, sauna, hamam, kafeterya, 7-24 güvenlik ve 100 m² üzeri her daire için ikişer araçlık kapalı otopark alanı ile her detay düşünüldü.

Alya Life Residence Fiyatları
Alya Life Residence da detaylı fiyat ve lansman öncesinde %10 peşin indiriminden yararlanabilirsiniz. Projeden KDV dahil, lansman öncesi 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla, hemen tapu ve ödeme planınızı kendiniz belirleyerek konut sahibi olabilirsiniz. Daire satın almak için uygun kredi oranlarından da faydalanabilirsiniz.

Proje aynı zamanda Anadolu Yakası'nın en yüksek kira getirisini sağlayacağını taahhüt ediyor.

Alya Life Residence Nerede
İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe'de konumlanan proje E5 Otoyolunun hemen yanında, Metrobüs Uzunçayır İstasyonuna 2 dk. , Kadıköy Merkez, Metro durağı, Deniz Otobüsü, Adalar ve Beşiktaş Vapur İskelesine 6 dk. , Çevreyolu ve E5 bağlantılarına 3 dk. , sahil yoluna 5 dk mesafede.

Alya Life Residence Lokasyon

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI