23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriAilelere özel tasarlandı: Bulvar Atakent

Ailelere özel tasarlandı: Bulvar Atakent

Bulvar Atakent projesi, MAKSEM ve OĞUZKAĞAN ortaklığıyla 22.274 metrekarelik arsa üzerine inşa ediliyor. Proje 391 konut, 26 ticari ünite ve bir kreşten meydana geliyor.

Bulvar Atakent projesi daire tipleri

Stüdyo ve 1+1 dairelere yer verilmeyen projede daireler, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Daire büyüklükleri ise 110 ile 184 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Bulvar Atakent projesi fiyat listesi

Projede konutların metrekare fiyatları 4.300 TL’den başlıyor.

Bulvar Atakent projesi ödeme koşulları

Lansman dönemine özel ödeme planları sunulan projede, şirket bünyesinde 10 farklı sıfır faiz taksitlendirme veya  anlaşmalı bankalarla 120 aya kadar kredi kullanabilme imkanı sunuluyor.

Bulvar Atakent projesi sosyal yaşam

7/24 güvenlik hizmetinin olduğu projede, kreş, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, otopark ve 16 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Ayrıca projeyi inşa eden MAKSEM-Oğuzkağan, Bulvar Atakent projesinin yanında, eğitim ihtiyacını karşılayacak 2 kolej ve 1
Fen ve Tekneloji Meslek Lisesi inşa ediyor.

Bulvar Atakent projesi lokasyon

İstanbul’un Halkalı bölgesinde inşa edilen proje, Basın Ekspres Yolu, E-5 Otoyolu ve TEM’e yakın bir mesafede bulunuyor. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta konumlanan proje, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3.Havalimanı bağlantı yoluna yakın bir noktada yer alıyor. Ayrıca proje metroya da yakın bir konumda bulunuyor.

Bulvar Atakent projesi teslim tarihi

Kaba inşaatın tamamlandığı projede anahtar teslimi 2018 yılının Ağustos ayında yapılacak.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI