4 Haziran 2026 Perşembe
Ana SayfaManşetEmlak Konut ile Pasifik GYO, Bodrum Türkbükü projesini tasfiye etti!

Emlak Konut ile Pasifik GYO, Bodrum Türkbükü projesini tasfiye etti!

Emlak Konut GYO ile Pasifik GYO arasında 2023 tarihinde imzalanan Muğla Bodrum Türkbükü Projesi, iki şirketin karşılıklı olarak anlaşmasıyla sonlandırıldı.

Pasifik GYO’dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Muğla Bodrum Türkbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesinin Tasfiyesi

Şirketimiz ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. arasında 12.05.2023 tarihinde imzalanmış bulunan “Muğla İli, Bodrum İlçesi, Türkbükü Mahallesi 328 Ada 5 Parsel ve 261 Ada 1 Parsel Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi”ne ilişkin sözleşme, proje geliştirme, imalat ve satış faaliyetlerine başlanılmadan önce taraflar arasında akdedilen Tasfiye Protokolü kapsamında karşılıklı olarak sona erdirilmiştir.
Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.”
Emlak Konut GYO’dan konuyla ilgili KAP’a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
“Şirketimiz Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile PASİFİK GYO A.Ş. & PASİFİK GAYR. YAT. İNŞ. A.Ş. İŞ ORTAKLIĞI arasında 12.05.2023 tarihinde imzalanmış bulunan “Muğla İli, Bodrum İlçesi, Türkbükü Mahallesi 328 Ada 5 Parsel ve 261 Ada 1 Parsel Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi”ne ilişkin sözleşme, proje geliştirme, imalat ve satış faaliyetlerine başlanılmadan önce taraflar arasında akdedilen Tasfiye Protokolü kapsamında karşılıklı olarak sona erdirilmiştir.”

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Ayla Özer
383 YAZI