30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaManşet2020'nin ilk çeyreğinde ciro şampiyonu Büyükyalı projesi oldu..

2020’nin ilk çeyreğinde ciro şampiyonu Büyükyalı projesi oldu..

Emlak Konut GYO ortaklığında hayata geçirilen projeler arasında 2020’nin ilk çeyreğinde en yüksek satış gelirini elde eden proje Büyükyalı oldu.

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Emlak Konut’a ait Zeytinburnu sahil yolu üzerindeki yaklaşık 110 bin metrekarelik arazi üzerinde geliştirilen Büyükyalı projesi, 2020’nin ilk üç ayında 73 bağımsız bölüm satışı ve 228 milyon 439 bin 049 lira değerinde satış rakamıyla Emlak Konut projeleri arasında ciro şampiyonu oldu.

2020’nin tüm dünyada, koronavirüs salgınının yaşandığı bir yıl olmasına rağmen, Büyükyalı olarak hedefleri doğrultusunda bir satış gerçekleştirerek yılın ilk çeyreğinde Emlak Konut GYO projeleri arasında ciro şampiyonu olmayı başardıklarını dile getiren Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, salgın sonrasındaki yeni dönemde tüketicilerin konut tercihlerinde farklılaşmalar beklediklerini belirterek; “Tüketici ev alırken fiyatına, semtine dikkat ediyordu. Şimdi bu kriterler değişti. Artık balkonu olmayan, camı açılmayan, merkezi sistemle çalışan, 1+1 konutların, küçük metrekareli evlerin, rezidansların tercih edilmesi çok zor. Tüketicinin tercihi değişeceğini net bir şekilde söyleyebiliriz. ” şeklinde konuştu.

Akbalık, bu tip konutların fiyatlarında da bir düşüş yaşanabileceğine dikkat çekerek bahçe, balkonu olan geniş dairelere olan talebin artmaya devam edeceğini söyledi.

Satış ofislerinde tüm tedbirlerin alınarak nöbetleşe olarak açık tutulduğunu belirten Ahmet Akbalık, aynı zamanda online satış kanallarının da hizmet verdiğini söyledi.

 

PROJE BİLGİ FORMU

Ayla Özer
Ayla Özer
1969'da Bursa'da doğdu. Evli ve bir kız çocuk sahibi. İlk, orta ve lise eğitimini İnegöl Lisesinde tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünnden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında Bursa'da Barışçı Ajansta müşteri temsilcisi olarak başladığı iş hayatına 1992 yılında Sabah Gazetesi Reklam Satış, TGRT Televizyonu Reklam Müdürlüğü, Vatan Gazetesi Reklam Direktörlüğü olarak devam etti. 2011'de emlakdream.com'uu kuran Ayla Özer halen emlakdream.com'un Yayın Yönetmenidir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI