30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaVideolarBasın ToplantılarıKağıthane'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi İstova, satışa çıktı

Kağıthane’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi İstova, satışa çıktı


Yamaç Yapı tarafından İstanbul’un hızla büyüyen bölgelerinden Kağıthane’de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi İstova, lansmana özel fiyat ve 60 ay 0 faiz kampanyasıyla satışa sunuldu.

Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, lansmandaki konuşmasında, İstova projesinin 140 milyon lira yatırım değerine sahip olduğunu söyledi.

Yamaç, 1995’ten beri inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini dile getirerek, “Levent, Beşiktaş ve Şişli’de binden fazla konutu hayata geçirdik. Devam eden bir projemizi daha yakın zamanda kentsel dönüşüm kapsamında Mayıs ayı ortasında hak sahiplerine teslim edeceğiz. Gelecek dönemde de İstova markasıyla farklı yerlere projeler yapacağız.” değerlendirmesini yaptı.

Projenin 7 dönüm arazi üzerinde 15’er katlı 4 blok şeklinde yükseleceğini anlatan Yamaç, “80 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projemiz, merkezi konumu ve ulaşım aksların olan yakınlığıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.” dedi.

“Kağıthane’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi”

Yamaç, Kağıthane’nin yatırımcıların ilgi odağı haline geldiğini aktararak, “Bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Yamaç Yapı olarak biz de bu konuda kolları sıvadık ve Kağıthane’deki en büyük kentsel dönüşüm projesine imza attık.” diye konuştu.

Projenin konumuna dikkat çeken Yamaç, şöyle devam etti:

“Maslak-Büyükdere-Levent hattına, Beşiktaş, Şişli, Mecidiyeköy’e ulaşım kolaylığıyla hem yatırım hem de oturum maçlı konut sahibi olmak isteyenlerin kısa sürede dikkatini çekmeyi başaran proje 500 konut ve 100 ticari üniteden oluşuyor. Projemizde 1+1’den 5+1’e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Proje, yeni metro hattının tamamlanmasıyla daha da değerlenecek. Projede daireler lansmana özel kısa süreliğine metrekaresi 5 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca 60 ay 0 faiz avantajı da sağlıyoruz.”

Haydar Yamaç, projede teslimlerin 2020 yılında yapılmasını planladıklarını dile getirdi.

“Projeyi yaşam merkezi olarak tasarladık”

İstova projesinin mimarı Uğur Şimşek de projeyi yaşam merkezi olarak tasarladıklarını kaydetti.

Projenin tasarım sürecini bu şekilde ele aldıkları dile getiren Şimşek, “Kapalı otoparktan geniş sosyal olanaklara da her şey var. Projeyi tasarlarken bölgede neler esik, bölgeye neler katarız, bunları göz önünde bulundurduk.Bölgenin öne çıkan bir proje oldu. Projede yaşam avlusu oluşturduk. Bunu konut kısmına ayırdık. Rahat rahat burada vakit geçirebileceksiniz. 50’ye yakın farklı daire tiplerimiz var. Tüm ihtiyaçlara göre bunları oluşturduk.” ifadelerini kullandı.

Projenin konumu ve sosyal alanları

İstova projesinde yarı olimpik havuz, jakuziler, tuz odası, sauna, spa ve solarium odası, spor salonu, pilates salonu, bilardo ve masa tenisi salonu, mini futbol sahası, çocuk oyun odası, parti odası, müzik odası, sinema salonu, toplantı odası ve kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Proje, Kağıthane metro istasyonuna 3, İstanbul Tüneline 2, E-80 Karayoluna 5, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 8, 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne 15, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne 25, 3. havalimanına 35 dakika mesafede yükseliyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI