30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriYeşilyaka Su Konut Projesi

Yeşilyaka Su Konut Projesi

İstanbul Büyükçekmece’ de hayata geçirilecek olan Yeşilyaka Su konut Projesi içerisinde toplamda 472 ünite yer alıyor.

İstanbul Büyükçekmece’ de hayata geçirilecek olan Yeşilyaka Su konut Projesi içerisinde toplamda 472 ünite yer alıyor. Proje de konutlar 31+,5+1 şeklinde tasarlanmış. Proje içerisinde villaların büyüklükleri 148-400 metrekare arasında değişiyor. Mesa Mesken ve Nurol İnşaat ortaklığı tarafından Avrupa Yakasında 600 bin metrekare arsa üzerine konumlandırılmış proje de sosyal donatılarda geçilmemiş.

Yeşilyaka Su Konut Projesi kat planları, teslim tarihi, örnek daire ve sosyal alanlar

Oturumcuların vaktini güzel geçirebilmeleri için her türlü zeminde hazırlanmış durumda. Projede yüzme havuzlarından fitness salonlarına, buhar odalarından saunalara kadar birçok ayrıcalık bulunuyor. Bunun yanı sıra çocuklar için oyun alanları, peyzajlı yeşil alanlar, yürüme yolları ve 7/24 güvenlik bulunuyor. Proje de kapalı otopark, avlu ve teraslar dikkat çekiyor.

Dubleks ve tek kat üzerine farklı seçeneklerin de sunulmuş olacağı % 1 KDV avantajına sahip projenin lansmanı öncesinde ön talep toplama sürecinde fiyatlar da 1 milyon 690 bin TL’den başlatılmış.

Yeşilyaka Su Konut Projesi daire fiyatları ve satış seçenekleri

Proje de peşin ödeme yapanlara ise % 15 oranında bir indirim yapılıyor. Nakit ödemelerde ise bunun üzerine % 5 oranında bir indirim daha uygulanabiliyor.

Ayrıca liste fiyatları üzerinden yüzde 20 peşinat ile kalan kısmın yüzde 20’sini 1 yıl sonra, diğer yüzde 20’sini 2 yıl sonra ve kalan yüzde 40’lık kısmı ise 36 ay vadeli şekilde şirket bünyesinde ödeme fırsatı sunuluyor.

Yeşilyaka Su Konut Projesi Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI