29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut Projeleri5000 TL peşinatla ev ya da işyeri sahibi olabilirsiniz

5000 TL peşinatla ev ya da işyeri sahibi olabilirsiniz

Sur Yapı İdilia

Sur yapı'nın  Sultanbeyli’ye özgü “İstanbul Çiğdemi” (Crocus olivieri subsp. istanbulensis) bahçeleriyle süslenmiş muhteşem peyzaj düzenlemesi ile dört mevsim baharı yaşama imkanı sunan İdilia projesinin kampanyalı satışları devam ediyor. Yüzde 70'i satılan İdilia evleri, hem şehrin merkezinde, hem de doğanın sunduğu güzelliklerden kopmadan bir yaşam vaadediyor.

Kiralar 750 TL'den başlıyor 

Sultanbeyli'de Sinpaş Liva'nın hemen yanında inşa edilen Suryapı İdilia projesinden Üsküdar başta olmak üzere; Anadolu Yakası’nın önemli ilçelerine ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşım kolaylaşacak. Planlanan metro durağı ve TEM Kartal gişeleri İdilia’ya yaklaşık 1 km mesafede. İdilia, yapılması planlanan ve bittiğinde Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi olması öngörülen 4.100 yatak kapasiteli hastaneye ve Anafen Koleji'ne komşu bir konumda yer alıyor. Projenin Aydos ormanlarına yakın olması peyzaj düzenlemesi ile birleşince doğanın tüm renkleri İdilia’da buluşuyor. Projenin bulunduğu bölgede kiralar 750 TL'den başlıyor.

İdilia güncel fiyat listesi

1+1 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla

2+1 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla

3+1 513 bin TL'den başlayan fiyatlarla 

Sur Yapı İdilia iletişim

www.idilia.com.tr

 

Exen İstanbul 

762 bin liradan başlayan fiyatlar 

3 etaptan oluşan  Exen  İstanbul    projesinde  1.038 adet daire yer alıyor. Maviyle yeşilin sakinleştirici etkisinin hissedildiği,  İstanbul Konutları  Sur Yapı  tarafından İstanbul Anadolu yakası Üsküdar Çamlıca bölgesinde inşa ediliyor. Sur Yapı Exen İstanbul'da 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon rezidans ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.Sur Yapı Exen İstanbul'da konut fiyatları 762 bin liradan başlıyor. 

Exen İstanbul güncel fiyat listesi

1+1 680 bin TL'den başlayan fiyatlarla 

2+1 1260 bin TL'den başlayan fiyatlarla 

1+4  2.077 bin USD'den başlayan fiyatlarla 

Exen İstanbul iletişim

www.exenistanbul.com.tr

 

Vitrin

Merkezi bir konuma sahip 

Başta Maslak bölgesi olmak üzere, İstanbul’un en önemli iş ve ticaret merkezlerine yakınlığıyla göze çarpan Suryapı Vitrin, Maslak-Levent hattına 5 dakika mesafede, TEM otoyoluna komşu bir konumda yer alıyor. İhale aşamasındaki Kabataş – Beşiktaş – Mecidiyeköy – Mahmutbey Metro hattına sadece 1,5 km mesafede yer alan Suryapı Vitrin, Atatürk Havalimanı’na da metro ile kolay ulaşım imkânına sunuyor. Türk Telekom Arena’ya 13 km, Hasdal Kavşağı’na 7 km uzaklıkta olan Vitrin, yapımı tamamlanmak üzere olan 250 yatak kapasiteli Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne oldukça yakın bir  konumda.

Dev şehir parkı manzarası 

TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa Kavşağı’ndan girilerek kolayca ulaşılabilen, bölgenin oksijen kaynağı konumundaki 120 dönümlük dev şehir parkı manzarasına sahip Vitrin, İstanbul’un yoğun ve hareketli yaşantısında ferah bir nefes oluyor.

Vitrin güncel fiyat listesi

1+1 287 bin TL'den başlayan fiyatlarla

2+1 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla

3+1 683 bin TL'den başlayan fiyatlarla 

Sur Yapı Vitrin iletişim

www.suryapivitrin.com.tr

 

Axis İstanbul

5000TL peşinatla ofis sahibi olabilirsiniz 

Sur yapı tarafından 2013 Haziran'ında, Kağıthane'de açılan Axis İstanbul'da, ofis satışlarının dışında, kampanyadan farklı olarak 5000 TL peşinatla, 60 aya kadar vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. 

Zengin sosyal yaşam olanakları 

Sur Yapı'nın bir diğer projesi ise; Güneşli’de inşa edilen “Corridor”. Modern ve kaliteli mimarisi ve Bağcılar bölgesinin gelişimine kattığı değerle büyük ilgi görüyor. Sur Yapı, “Corridor” projesinde Stüdyo’dan 4+1’e kadar zengin daire tipi seçeneği ve cadde mağazaları konseptinde projelendirilen alışveriş mağazaları, cafe, restoran ve sosyal yaşam alanları ile bölgenin yaşam senaryosunu değiştirecek bir projeye imza atıyor.  

Axis İstanbul iletişim

www.suryapi.com.tr

 

Corridor

'İçinden hayat geçer'

Geliştirdiği  modern ve kaliteli mimari projeleri ile konut sektörüne yenilik getiren Sur Yapı tarafından inşa edilen “Corridor” projesi Güneşli’de ‘’İçinden Hayat Geçer’’ sloganıya yükseliyor. Sur Yapı mimari grubu tarafından tasarlanan Corridor, yerleşimi çok eski dönemlere dayanan ve tarihi Avrupa-Asya İpekyolu güzergâhında bulunan Güneşli’de, yoğun ulaşım aksıyla dikkat çeken Yalçın Koreş  ve Mimar Sinan Caddelerini farklı, modern ve yaşam değeri katan bir cadde planlaması ile de birbirine bağlıyor. Projenin bu iki önemli arteri birleştiren konumu, gelişen bölgenin yaya trafiğini de keyifli bir biçimde düzenliyor ve kolaylaştırıyor.

Barındırdığı konut ve ticari işlevi ile çevre gelişimine katkı sağlayacak olan Corridor, yaklaşık 78 bin m² inşaat alanı ve 270 milyon TL yatırım değerine sahip. Proje, 7 blokta 505 konut ve cadde mağazaları konseptinde projelendirilen ticaret alanıyla yoğun talep görüyor.

Corridor iletişim

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI