22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaManşet2020 ev dekorasyonunda maksimalist dekorasyon trendi öne çıkacak..

2020 ev dekorasyonunda maksimalist dekorasyon trendi öne çıkacak..

2020 yılında yaşam alanlarımızın geçtiğimiz yıllara göre çok daha renkli ve cesur olacağını belirten Yüksek Mimar Emel Balcı, “Az Fazladır” mottosuyla yola çıkan minimalizm akımına karşı ortaya çıkan, “Az Sıkıcıdır” mottosuyla hareket eden maksimalist dekorasyon tarzının yeni yılda mekanların gözdesi olacağını söyledi.

Balcı, “Geçtiğimiz seneler içerisinde minimalizm ev dekorasyonundan, hayatımıza kadar pek çok şeyi etkisi altına aldı.  İnsanlar evlerindeki ve hayatlarındaki tüm fazlalıklardan kurtulma yoluna gitti. Sade, temiz, az renkli, cümbüşten uzak tasarımlar hayatımıza girdi. Ancak bu sene yeni bir akım olan Maksimalizm mekanlarımızda boş alan bırakmayacak. Maksimalist bir dekorasyon mutlaka dramatik, duygulara hitap eden ve cüretkar olmalıdır. Büyük boyutlu tablolar bu akımda duvarlarımızı süsleyecek.” şeklinde açıklamalarını sürdürerek Maksimalizm dekorasyon trendini uygulayabilmek için ‘geniş hacimli mekanların şart olmadığını, Touching trendiyle dar bir alanın Maksimalist tarzda dekore edilebileceğine dikkat çekti.

Yüksek Mimar Emel Balcı

Touching nedir?

Mevcut mekânı, küçük değişikliklerle, kırım döküm olmadan, nokta atışı seçimlerle ve eski kullanılan mobilya ve ürünlerden faydalanılarak yaratılan yepyeni ve enerji dolu mekânları dekore etme yöntemine Touching yöntemi adı veriliyor. Bu sistemle birlikte dekorasyonun getirdiği mali yük minimize edilirken hem zamandan kazanılıyor hem de mekanlarda inşaat ortamı olmuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI