14 Mayıs 2024 Salı
Ana SayfaSektörden Haberler"2019 yılında kamulaştırma ve imar uygulamaları etkin bir biçimde hayata geçirilmeli"

“2019 yılında kamulaştırma ve imar uygulamaları etkin bir biçimde hayata geçirilmeli”

7. İnşaat ve Konut Konferansı'na katılarak bir konuşma yapan Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu; bu sene Cumhurbaşkanlığı 2019 yıllık programı kapsamında kamulaştırma ve imar uygulamalarının daha etkin bir biçimde hayata geçirilmesini beklediklerini söyledi.

Bu sene 7.’si düzenlenen İnşaat ve Konut Konferansı’nda 2019 yılında inşaat sektörünü hareketlendirmek için neler yapılması gerektiğini içeren bir konuşma yapan Haluk Hasanoğlu; Cumhurbaşkanlığı 2019 yıllık programı kapsamında kamulaştırma ve imar uygulamalarının daha etkin bir biçimde hayata geçirilmesini beklediklerini dile getirdi.

Emlak piyasasının daha sağlıklı işlemesini sağlayacak gayrimenkul değerleme sistemine ilişkin maddeyle birlikte sektörün 2019 yılında daha da hareketleneceğine inandıklarını belirten Hasanoğlu; imar planı izleme ve denetim için alternatif modellerin geliştirilmesinin de 2019 yılı planlamasında yer alan önemli konular arasında yer aldığına dikkat çekip yeni program ile imar planı izleme, değerlendirme ve denetim sistemlerinin kurulması amacıyla yapılacak çalışmaların sektöre ışık tutacağı kanaatinde olduklarını söyledi.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI