21 Mayıs 2024 Salı
Ana SayfaKonut Projeleri1322 yeni daireyi üçlü kampanya ile satışa sundu

1322 yeni daireyi üçlü kampanya ile satışa sundu

Teknik Yapı, Evora İstanbul Deniz projesindeki 1.322 daireyi yeni bir kampanya ile satışa çıkardı. Fiyatların 109.400 liradan başladığı projede, peşinat ve faiz sıfıra inerken, ilk ödeme altı ay erteleniyor

Teknik Yapı, toplam 1.322 daireden oluşan Evora İstanbul Deniz projesini satışa çıkardı. Tuzla’da yapılan Evora İstanbul projesinin üçüncü bölümünü oluşturan projede sıfır faiz, sıfır peşinat ve 6 ay ertelemeden oluşan üçlü kampanya dikkat çekiyor. Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeli kapsamında gerçekleştirdikleri projede uyguladıkları yeni kampanya ile faiz yükünü asgariye indirmeyi hedeflediklerini söyledi. Kampanyada peşinatı ve faiz sıfıra indirirken, ödemelerin de 6 ay sonra başladığını ve takip eden 24 aya yayıldığını ifade eden Durbakayım, Evora İstanbul’a gelen yaklaşık 30 bin kişinin beklentilerini değerlendirdikten sonra böyle bir kampanya düzenlediklerini söyledi.

İki soruna köklü çözüm
Evora İstanbul projesinden daire almak isteyen, ancak peşinat ve banka kredisinden kaynaklanan faiz yükü nedeniyle birçok müşterinin geri döndüğünü belirten Nazmi Durbakayım, düzenlenen kampanyanın bu iki soruna köklü çözüm getirdiğinin altını çizdi. Durbakayım, bir ay boyunca sürecek kampanyanın Evora İstanbul projesinin birinci etabı ve Evora İstanbul Marmara için de geçerli olacağını vurguladı. Projede yer alan dairelerin yüzde 70’inden fazlasının deniz manzarasına sahip olduğunu vurgulayan Durbakayım, projedeki dairelerin 912’sinin 1+1, 396’sının da 2+1 tipinde olacağını kaydetti. Durbakayım, 9 dairenin stüdyo olarak tasarlandığı projede 4 tane de 3+1 tipine yer verdiklerini anlattı.

Kampanya Bir ay Sürecek

Büyüklükleri 55 – 108 metrekare arasında değişen 1+1 tipi daireler 109 bin 400 liradan, 93 – 177 metrekare arasında değişen 2+1 tipi daireler ise 163 bin 300 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Projede iki adet spor salonu, fitness, oyun salonu, bilardo, kafe, çocuk parkı, basketbol sahası, trambolin, tırmanma duvarı, açık ve kapalı havuz ile birlikte 211’i açık 984’ü kapalı olmak üzere toplam 1195 adet otopark alanı yer alıyor. Satışına yeni başlanan Evora İstanbul Deniz projesi 2014 Eylül ayında teslim edilecek. 

Milliyet

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI