22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriYDA Park Avenue'da 338 bin TL'den başlayan fiyatlar

YDA Park Avenue’da 338 bin TL’den başlayan fiyatlar

YDA Group tarafından inşa edilen Park Avenue projesi 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje toplam 1.885 adet konuttan meydana geliyor.

Lokasyon

YDA Park Avenue’yu, Ankara’nın en hızlı değer kazanan bölgesi Anadolu Bulvarı’nda inşa ediliyor. Konumu itibariyle Eskişehir Yolu, Konya Yolu, İstanbul Yolu, Kuzey Çevre Yolu gibi tüm ana arterlerle bağlantısı bulunan proje, Ankara Bulvarı ile hiçbir ışığa ve trafiğe takılmadan Kızılay’a 7-8 dakikada ulaşım rahatlığı sunuyor. Metronun Hastane ve Macunköy istasyonlarına 5’er dakika, Onkoloji Hastanesi’ne ise 2 dakika yürüme mesafesinde, 3 üniversite yerleşkesine 10 dakikada kolay ulaşım sunan avantajlı lokasyonu ile YDA Park Avenue; Ankara’nın yeni eğlence merkezi ve doğal parkı ANKA Park’a, Atatürk Orman Çiftliği’ne yakınlığıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

YDA Park Avenue sosyal donatı alanları 

Projede fitness merkezi, yüzme havuzu, kapalı otopark, spor alanları, buhar odası, sauna, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları yer alıyor.

YDA Park Avenue'da hangi seçenekler sunuluyor?

YDA Park Avenue'da 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje de net konut alanı 133 metrekare ile 147 metrekare arasında değişen 3+1 daireler ile net konut alanı 151 metrekare olan 4+1 dairelere yer verilmiş. Proje de toplam 1885 konut yer alıyor.

YDA Park Avenue fiyatlar

YDA Group Park Avenue Evleri'nde

3+1 daireler 338 bin TL'den

4+1 daireler 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

YDA Park Avenue İletişim:

Tel: +90 312 386 3838

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

 

BULVAR İSTANBUL 2.ETAP DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI