23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriVadişehir projesi yarın satışa çıkıyor!

Vadişehir projesi yarın satışa çıkıyor!

Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığında hayata geçirilen Vadişehir projesinde satış süreci yarın başlıyor. Ön talep süreci yarına kadar devam eden Vadişehir projesi Başakşehir 1. etapta yükselecek.
 
17 blok halinde tasarlanan Vadişehir Evleri toplam 606 adet konut ve 40 adet ticari birimden meydana geliyor. Projede satışlar yarın gerçekleşecek basın toplantısından sonra başlayacak.
 
50 dönüm arazi üzerine yayılan Vadişehir projesinde yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna ve dinlenme alanları, güvenlik gibi imkanlar yer alıyor.
 
Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan Vadişehir Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Vadişehir projesinin ön talep fırsatlarından yararlanmak için son gün bugün. 
 
Vadişehir projesi, TEM Otoyolu, Kuzey Marmara Otobanı, 3. Havalimanı, 3. Köprü ve Kanal İstanbul’un bulunduğu ulaşım ağında yer almaktadır. 5 bin yataklı Sağlık Kompleksi karşısında yer alan proje Başak Konutları Metro istasyonuna 3 dakika yürüme mesafesi, ihalesi yapılan Havaray Başakşehir istasyonuna yürüme mesafesi, Olimpiyat ve Fatih Terim Stadyumuna 5’er dakikalık mesafede konumlanıyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYIN

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI