22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriSur Yapı ilkbahar'da yüzde 10 + yüzde 10 indirim fırsatı

Sur Yapı ilkbahar’da yüzde 10 + yüzde 10 indirim fırsatı

Sur Yapı tarafından İStanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de hyata geçirilen İlkbahar projesi 57 bin 668 metrekarelik inşaat alanına sahip. 250 milyon TL yatırım değeri ile hayata geçirilen proje 2 etaptan oluşuyor. ilk etabında 5 blokta 304 konut yer alırken İkinci etabında ise 200 konut bulunuyor.
TEM otoyoluna ve Paşaköy gişelerine yakınlığıyla öne çıkan İlbahar projesi, yapımı devam eden 3. köprü güzergâhında yer alıyor. TEM otoyolu ve metro ile Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy gibi Anadolu Yakası’ndaki merkezi noktalara kolaylıkla ulaşım imkanına sahip proje, faaliyete geçmek üzere olan 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne de 200 metre mesafede bulunuyor. 
İlkbahar projesinde uzun yürüyüş parkurları, su göletleri, hobi bahçeleri, kitap okuma ve dinlenme alanları, sosyal tesisler, spor alanları, çocuk parkları, kış bahçeleri, çardaklar, süs havuzları bulunuyor. 
Lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu Sur Yapı İlkbahar’da, tamamı peşin veya peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 ek indirim uygulanıyor.Örneğin, 154 m²’ 3+1 574.000 TL’lik bir ev için lansman özel yüzde 10 indirimle 57.400 TL daha az ödeme yapılıyor. Tamamı peşin veya peşin + banka kredili ödemelerde ise ek olarak yüzde 10 indirim ile 51.660 TL’lik ek indirim uygulanıyor. Kampanya ile birlikte konut alıcıları 154 m²’ 3+1 574.000 TL’lik bir evi 465.000 TL ödeyerek satın alabiliyor.
Sur Yapı'nın ilkbahar projesinde daire fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. 
Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı ilkbahar projesi ile ilgili şu bilgileri verdi:
“Anadolu yakasının gelişmekte olan bölgesi Sultanbeyli’de ikinci projemizin yapımına başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Sur Yapı İlkbahar projesi, tam bir yaşam kompleksi olma özelliği taşıyor. Aileler, çocuklar, gençler için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü İlkbahar Projesi, kuzey ormanları, 3. köprü ve TEM otoyoluna yakınlığı ve hemen yanı başında inşa edilen ve birkaç ay içinde hizmete girecek olan Sultanbeyli Devlet Hastanesi ile bulunduğu bölgeye değer katıyor."
DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI