23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaFırsat ProjeleriSky Tower Hotel’de 6 yıl her şey dahil tatil fırsatı!

Sky Tower Hotel’de 6 yıl her şey dahil tatil fırsatı!

Devr-i Tatil  sahipleri Sky Tower Hotel' de  bulunan tüm aktivitelerden ücretsiz (özel kişisel aktiviteler hariç) yararlanacağı gibi yeme içme açık büfe herşey dahil sisteminde tatil yapma ayrıcalığına sahip oluyor.

Devr i tatil sahipleri 6 yıl boyunca tatillerini planlı ve daha ekonomik olarak yapma imkanı sahip oluyor,  bu sayede % 50 – %60’ a yakın kar ederek yıllık tatil sistemlerinden daha avantajlı oluyorlar.

30 bin metrekare kapalı alana ve 15 bin metrekare açık alan a sahip olan Sky Tower Hotel projesi Düzce Akçakoca'da inşa ediliyor. 69  milyon dolarlık yatırım bedeline sahip olan Karadeniz’in en büyük turizm tesisi konumunda bulunan beş yıldızlı Sky Tower Hotel E7 Grup imzası taşıyor. 
 
Sky Tower Hotel'de günümüz tatil ihtiyaçlarına cevap vermekte zorlanan devre mülk sisteminin yerine ‘Devr-i Tatil’ sistemi sunuluyor. 2 yıldır hizmet veren Sky Tower Hotel Akçakoca 186 yatak kapasiteli.
 
Sky Tower Hotel oda fiyatları 6 bin liradan başlayarak yükseliyor. Sky Tower Hotel ödeme seçenekleri arasında ise 24 ay kredi kartsız taksitlendirme yapılabiliyor.
 
Sky Tower Hotel Akçakoca'da S.P.A tesisi, Thalasso Terapi (deniz suyu tedavisi), açık büfe yemek, bay ve bayanlara özel açık ve kapalı havuzları ile her şey dahil tatil olanakları sunuluyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI