22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaYeni ProjelerNcadde Agora'da 172 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ncadde Agora’da 172 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Esenyurt'ta hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Özyurtlar İnşaat Esenyurt'ta Ncadde Agora projesine başlıyor. Ncadde Agora projesi 24 bin 500 metrekare alan üzerinde farklı mimari tasarımıyla yükseliyor.
 
Toplam 144 adet rezidans daireden meydana gelen Ncadde Agora projesinde daire fiyatları 172 bin liradan başlıyor. Ncadde Agora projesi stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.
 
Ağırlıklı olarak stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Ncadde Agora projesinde KDV yüzde 18 olarak belirlendi. Ncadde Agora fiyatları stüdyolarda 172 bin liradan, 1+1'lerde ise 229 bin liradan başlıyor.
 
Ncadde Agora satılık daire alanları stüdyolarda 62 metrekare, 1 oda 1 salonlarda ise 82 metrekare olarak belirlendi. Detaylı bilgi için http://www.ncaddeagora.com/ adresinden bilgi iletişim formunu doldurabilirsiniz.
 
Ncadde Agora projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile ya da firma bünyesinde vadelendirme imkanı sunuluyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI