23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriManzara Adalar'da fırsatlar bitmiyor

Manzara Adalar’da fırsatlar bitmiyor

Kartal Yakacık'ta 36 bin 724 metrekare alan üzerinde yükselen Manzara Adalar projesi 5 blokta 975 konuttan oluşuyor. Manzara Adalar projesinde farklı beklentileri karşılayabilecek farklı oda alternatiflerine sahip,  farklı büyüklüklerde daireler bulunuyor.

Manzara Adalar satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanıyor. Projede bulunan daire büyüklükleri 45 ile 216 metrekare arasında değişiyor. 

İş GYO tarafından hayata geçirilen projenin inşaat çalışları ise Ant Yapı tarafından yapılacak. 300 milyon dolar yatırım değerine sahip olan proje, dünyanın tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman, özgün tasarımı ile konfor, güven ve ferahlığı buluşturuyor.

Manzarara Adalar nerede?

İstanbul'un parlayan yıldızı Kaltal'da inşa edilen Manzara Adalar projesi D-100 karayoluna 4 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika, FSM Köprüsü’ne 25 dakika mesafede konumlanan proje, aynı zamanda ilçedeki hastane, adliye, tren istasyonu ve metro durağı gibi kritik noktalara da yakın mesafede bulunuyor.  

Manzara Adalar Kartal'da kapalı/açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, , hobi odaları, çocuk kulübü ve çok amaçlı spor kompleksi ile dingin ve keyifli bir yaşam sunuyor. Yansıma havuzları ve yürüyüş parkurlarıyla yaşamı zevke dönüştürüyor. Yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik sosyal tesis alanının yanı sıra, 7/24 özel güvenliği, kapalı otopark alanı, her daire için ayrılmış yaklaşık 3 metrekarelik depo alanı, tüm dairelerde 24 saat kesintisiz enerji ve bir bölümü güneş enerjisinden faydalanılarak karşılanacak ortak alan aydınlatmaları ile aidat tasarrufu gibi özellikleriyle de keyifli ve güvenli bir hayat vadediyor. 

Manzara Adalar fiyat listesi 

1+0 daireler 267 bin 700 TL’den

1+1 daireler 342 bin 100 TL’den

2+1 daireler 577 bin TL’den

3+1 daireler 896 bin TL’den

4+1 daireler ise 1 milyon 518 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Manzara Adalar'da ödeme seçenekleri 

Manzara Adalar projesinde yüzde 8 indirim fırsatı bulunuyor. Projede yüzde 1 peşinat  ile ev sahibi olmak mümkün. Peşinatın yüzde 24'lük kısmı 3 yıl sonra, kalan tutar ise banka kredisi ile ödeniyor. Ayrıca taksitli ödemeye yapmak isteyen tüketiciler için, vade farkısız taksit imkanı da bulunuyor. Yüzde 40 peşinatla firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendirme yapılabiliyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem Atila / Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI