23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaFırsat ProjeleriMakyol Yaşam Beylikdüzün'de %5 peşinat için son günler!

Makyol Yaşam Beylikdüzün’de %5 peşinat için son günler!

E5 karayolu üzerinde yer alan metrobüsün yanı sıra kısa bir süre sonra hayata geçecek Beylikdüzü metro durağı, Acıbadem Beylikdüzü Hastanesi, Marmara Park AVM ve Migros AVM’nin yanı başında, 5 dakikayı geçmeyen yürüme mesafesinde konumlanıyor.
 
Makyol yaşam Beylikdüzü, her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir sosyal yaşam meydanı tasarladı. Kuru temizlemeden kuaföre kadar bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bu meydan, hoş kafeleri ve mağazaları ile açık havada rahatça alışverişinizi yapabilmenize ve ailenizle birlikte keyifli vakit geçirmenize olanak sağlıyor.
 
Makyol Yaşam Beylükdüzü projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilmiş  daire seçenekleri 78 metrekare ile 163 metrekare arasında sunuluyor. 
 
 
Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde daire fiyatları;
1+1 dairelerin 223 bin TL ile 255 bin TL arasında,
2+1 dairelerın 402 bin TL ile 425 bin TL arasında,
3+1 dairelerin 475 bin TL ile 525 bin TL arasında değiştiği Makyol Yaşam projesinde yüzde 5 peşinat avantajı ile konut sahibi olmak için son günler!
 
Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde çocuklu aileler için hayatı kolaylaştıran çözümler de mevcut. Açık hava çocuk oyun parkı ile tüm çocuklara özgür oyun alanları sunulurken, kreş ve anaokullarıyla da çocukların gelişimlerine destek veriliyor. 
 
Ayrıca ailelerin güvenlik endişesi olmadan çocukların oyun alanlarından faydalanabilmesi için  24 saat kamera gözetim sağlanıyor.
 
Açık ve kapalı havuzları ve sosyal tesisleri kafeteryaları, spa sauna fitness, yürüyüş bantları, yoga ve plates, dans eğitim merkezi anayollara doğrudan bağlantılı bir yürüyüş bulvarı olanakları projenin sosyal alanaklarından bazıları.
 
Makyol Yaşam projesinin inşaat çalışmaları devam ederken, teslim tarihinin Eylül 2016 tarihinde yapılması planlanıyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ.

 
Nilay EKER KIRCI / Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI