23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriLokum Evler'den lokum gibi kampanya!

Lokum Evler’den lokum gibi kampanya!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı, Tuzla’da inşa edecekleri yeni projeleri Lokum Evler’i bugün gerçekleştirdikleri basın toplantısı ile tanıttılar. Toplantıya DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ve Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar katıldı.

BASIN TOPLANTISINI İZLEMEK İÇİN RESMİ TIKLAYINIZ

Yeni yaşam alanı ve uygun büyüklükler

Projeyi anlatan Ali Dumankaya şehir yaşantısının toplumsal ilişkileri ve Türk toplumuna özgü yaşam tarzını değiştirdiğine dikkat çekerek, “Lokum Evler projesiyle mahalleli olma kültürünü ve nostaljik komşuluk ilişkilerini yeniden canlandırmak istedik ve doğayla iç içe peyzaj alanları oluşturduk ve bu alanlara “Sosyal Peyzaj” adını verdik” şeklinde konuştu.

Konuyla ilgili konuşan Ömer Derbazlar ise, projeyi modern yaşantı ve aile konseptine uygunluğu göz önüne alarak şekillendirdiklerini belirterek, “Daire planlarının tamamında fonksiyonel metrekareler kullanarak yaşam kalitesini ön planda tuttuk” şeklinde konuştu.

Kira büyüklüğünde aidat olmayacak

Projedeki peyzaj alanlarını iklimsel verilerle, topoğrafya, seyir ve rüzgar unsurları gözetilerek tasarlandığını söyleyen Ali Dumankaya Lokum Evler’de kira tutarı kadar aidat miktarının olmayacağını belirtti. Dumankaya, “Aidat miktarını arttıran su ürünleri yerine doğayla bütünleşen ve uyum sergileyen ağaç, bitki ve çiçeklerle oluşturulan yürüyüş yolları, bisiklet parkurları ve seyir teraslarıyla zengin sosyal peyzaj alanları sunarken aidatlarında makul seviyede tutulmasını sağladık” şeklinde konuştu.

1.998 TL’den başlayan metrekare fiyatları

Proje alanının toplam 53 dönüm olduğunu, 2+1 ve 3+1 olmak üzere projede toplam 722 adet konut bulunduğunu belirten Ömer Derbazlar, “Projede her dairede balkon ve bahçe katlarında ise daireye özel bahçeler bulunuyor. Projenin ulaşılabilir olmasını istedik. Metrekare fiyatları 1.998 TL’den başlayacak” şeklinde konuştu.

Lokum gibi kampanya!

Lansmana özel fiyatlarla satışa çıkan Lokum Evler’de Lansmana özel kampanyalar ve fiyatlar şu şekilde:

328 bin TL’den başlayan 2+1 daireler lansmana özel %30 indirim ile 237 bin TL’den,

430 bin TL’den başlayan 3+1 daireler ise lansmana özel %30 indirim ile 310 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Lansmana özel %30 indirim kampanyası eylül sonuna kadar devam edecek.

Firma bünyesinde 24 aya kadar 0 faiz ile vadelendirme imkanının yanı sıra %0,85 başlayan faiz oranlarıyla banka kredisi desteği de sunuluyor. Lansman dönemine özel %18 indirimin ek olarak peşin alımlarda uygulanan %12 indirimdan de faydalanmak isteyenlerden projeye 2000 adet ön talep geldi.

Proje teslim tarihi ise Aralık 2016.

Lokum Evler iletişim

Tel: 0 216 517 9 517

Web: www.lokumevler.com

Ali Doğan Karacık / emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI