23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriHep İstanbul'da 'ikinci şansı' kaçırmayın

Hep İstanbul’da ‘ikinci şansı’ kaçırmayın

Tekfen Emlak Geliştirme imzası taşın Hep İstanbul projesi ev almayı düşünen tüketiciler için cazip fiyat ve uygun ödeme koşullarının geçerli olduğu 'iki şans' sloganı ile başlatılan kampanya yoğun ilgi görüyor. Hep İstanbul projesindeki kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Öncelikle Hep İstanbul projesini tanıyalım.

Hep İstanbul projesi 56 bin 880 metrekare alan üzerinde, 1424 daireden oluşuyor. 3 blok halinde yükselen projede, 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor. 

Hep İstanbul projesindeki satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salan eklinde satarlanıyor. 

'Hayatımın Evi' sloganı ile yola çıkılan Hep İstanbul projesi geniş sosyal alanları ile göz dolduruyor. 2 kilometre yürüyüz yolu ve 1 kilometre bisiklet parkuru bulunan projedeki diğer sosyal akitivite alanları ise şöyle;  açık ve kapalı yüzme havuzları, mini futbol, basketbol ve tenis sahaları, çocuk oyun alanları…

Fiyatlar 216 bin TL’den başlıyor

“Hayatımın Evi Projesi”’nde daire fiyatları 216 bin TL ile 556 bin TL aralığında değişiyor. 30 Ekim 2014’te yapılan lansman sonrasında, kısa sürede satışı hızla gerçekleştirilen HEP İstanbul’da, daire sahipleri 2017 yılı Nisan ayında yeni evlerine kavuşacak.

“Avantajlı ödeme seçenekleri sunuyoruz”

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, HEP İstanbul’daki daire fiyatlarıyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Proje, lokasyonu, kalitesi ve ulaşılabilir fiyatları ile ev satın almayı düşünenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Projede fiyatlar 1+1 dairelerde 216 bin TL’den, 2+1 dairelerde 335 bin TL’den ve 3+1 dairelerde ise 426 bin TL’den başlıyor. Müşterilerimiz çeşitli bankalardan mortgage kredisi kullanabilecekleri gibi firma bünyesinde özel ödeme kolaylıkları da sunuyoruz. Yüzde 5 peşinat veren ve yüzde 50 kredi kullanan müşterilerimiz kalan tutarı 3 eşit taksitte Eylül 2015, Eylül 2016 ve Mart 2017’de ödeyerek ev sahibi olabiliyorlar” diye konuştu.

Beylikdüzü, Esenyurt ve Avcılar bölgelerinin tam kesişim noktasında, E-5 ve TEM bağlantı yolunun kesiştiği noktada yer alan Hep İstanbul projesi, 2017 yılında hayata geçmesi planlanan Bakırköy – Beylikdüzü metrobüs durağına yürüme mesafesinde yer alıyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ 

Özlem ATİLA /Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI