22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaYeni ProjelerGedizler Yapı Ev're projesi basın lansmanı gerçekleşti

Gedizler Yapı Ev’re projesi basın lansmanı gerçekleşti

 

Gedizler Grup daha çok otomativ sektöründeki faaliyetleriyle tanındı.  Ancak grubun Mersin ve İstanbul’da kendi arsaları üzerinde inşa ettiği ticari ve sanayi projeleri bulunmaktadır.

Ev’re projesi Gedizler şirketine ait 55 bin metrekare arazi üzerine inşa ediliyor. Projede binalar arazinin sadece %10’luk bir kısmına oturtulmuş olup kalan %90’lık kısım ise projenin yeşil alanı ve sosyal alanları için ayrılmıştır.

Ev’re konut projesi 2 etaptan oluşmaktadır. İlk etabı 26 bin metrekare üzerine inşa edilecek ve 408 daireden oluşacak. İlk etabın inşaatı 2013 Mayıs ayında start alacak. 2015 Eylül ayında ise ilk etap sahiplerine teslim edilecektir.

Ev’re konut projesinin ikinci etabı ise 29 bin metrekare arazi üzerine kurulacak ve bu etap inşaatı da gelecek yıl başlanması planlanmakta.

Projeye şuana kadar 60 milyon TL’lik bir yatırım yapılmıştır. Ev’re projesi tamamlandığında yatırım maliyeti toplam 250 milyon TL’ye ulaşacak.

Ev’re projesi Sancaktepe’de yükselecek. Projenin yer aldığı bölge hızla gelişmekte olup metro çalışmalarının devam ettiği ayrıca 3. Köprünün bağlantı yollarının Sancaktepe bölgesinden geçecek olması diğer taraftan da Türkiye’nin en büyük 4 bin 100 yataklı şehir hastanesinin de bu bölgede yer alacak olması bölgenin önemini arttırmakta.

Gedizler Yapı Proje Koordinatörü Tümerkan İbiş , Projenin günümüz koşullarındaki modern yaşamda neler varsa hepsinin yer aldığı bir yapılaşma olduğunu dile getirdi

FİYATLAR

Proje’de 45 ve 221 metrekare 14 ayrı tipte daire bulunmakta. Daire fiyatları 150 bin TL’den başlıyor. Ancak Ev’re projesinde lansmana özel %10 iskonto yapılmakta. Projede fiyatlar

Stüdyo daireler 128 bin liradan

1+1 daireler 170 bin liradan

2+1 daireler 283 bin liradan başlangıç gösteriyor

Ödeme avantajları

Lansmana özel %10 iskonto yapılan projede %10 peşin %70 banka kredisi kullanılabilmekte ve geri kalan %10, 1 yıl sonra kalan kısmını da 2 yıl sonra ödeme imkanı sunulmakta.

550 DAİRELİK İKİNCİ PROJE

Gedizler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı M.Reşit Gediz, Ev’re projesinin yanında 28 bin metrekarelik arsa olduğunu ve buraya da 550 dairelik ikinci bir konut projesini yapacaklarını açıkladı

 

İLETİŞİM
 
 
 0216 311 88 00
 
Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI