22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriEvre Gedizler'de cazip ödeme planları!

Evre Gedizler’de cazip ödeme planları!

Aydos Ormanları’nın yeşil doğası ve temiz havası içerisinde yaşama fırsatı sunulan EVRE konutlarında 448 adet konut bulunuyor. 4 bloktan meydana gelen proje stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor.

Meyve ağaçları, onlarca çeşit bitki ve yapay su alanları bulunan botanik bahçesiyle doğanın içinde bir yaşam sunulan Evre Gedizler’de uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmanın tadını çıkaracaksınız.

Evre Gedizler ödeme planı

Üç ayrı avantajı ödeme planı sunulan projede;

1- %5 peşinat, %10 Ocak 2015’te, %10 Nisan 2015’te, %75 banka kredisi ile;

2- %50’si peşin, %50’si 36 ay 0 faize ile;

3- Peşin ödemelerde %10 indirim ile ödeme imkanı   

Evre Gedizler sosyal donatılar

Tenis kortları, basketbol sahası, voleybol sahası, çok amaçlı spor alanları, yürüyüş parkuru,  bisiklet ve paten yolu, açık hava pilates alanı,  fitness,  vitamin bar, sauna, 550 m2 açık yüzme havuzu,  çocuk havuzu, yapay göl, çocuk oyun alanları, kafe ve kapalı/açık otopark gibi hayatı kolaylaştıracak doğal ve sosyal yaşam alanlarıyla da sakinlerine, mutlu ve yeşil bir yaşam alanı sunuyor.

Evre Gedizler nerede?

Metro ve şehir hastanesine 5 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ise 15 dakika mesafede olan EVRE konutlarının, yatırımcıların ilgisini böyle kolayca toplamasının bir başka sebebi de projenin arkasında Gedizler markasının olmasıdır.

Gedizler Yapı Evre iletişim:

0 216 311 88 00

www.ev-re.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI