22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriErgün Turan: 'Vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapmak için uğraşıyoruz'

Ergün Turan: ‘Vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapmak için uğraşıyoruz’

Hedef kitlelerinin, özellikle alt gelir grubu olduğuna dikkati çekerek, vatandaşları 250, 300, 400, 500 lira taksitle kira öder gibi ev sahibi yapmak için uğraştıklarını dile getiren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin özellikle son yıllarda atağa kalktığını ve Türkiye'nin her tarafında konut yaptığını söyledi.
 
2023 yılı için 2002 yılı itibarıyla başlattığımız 1 milyon konut hedeflerinin olduğunu,  bunu gerçekleştirebilmek için 9 yıllarının bulunduğunu dile getiren Turan, şu anda 670 bin konut seviyesinde olduklarını,  yaklaşık 9 yıl içerisinde de 500 bin konut ihalesi yapmayı planladıklarını söyledi.
 
Turan: Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dar gelirli ve emekliler başta olmak üzere konut sahibi olma talebinde bulunan vatandaşlar için 250 tl taksitle 2+1 daire projesi için gayret ettiklerini dile getirdi. Hedef kitlelerinin öncelikli olarak hiç konut sahibi olmamış alt gelir grubu olduğunu ifade eden Turan, 250, 300, 400, 500 lira taksitle kira öder gibi, ev sahibi yapmak için gayret sarfettiklerini dile getirdi. 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI