22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerEmlak Konut GYO satış hasılatı 11 ayda 5,59 milyarı aştı

Emlak Konut GYO satış hasılatı 11 ayda 5,59 milyarı aştı

Emlak Konut GYO 2013 yılının son aylarında satış hızını katladı. Şirket tarafından geliştirilen projelerde Kasım ayında aylık bazda 2 bin 980 konutun satışı gerçekleşti. Bu yıl Ağustos ayında 591 adet, Eylül ayında bin 125 adet, Ekim ayında da 861 adet satış yapan Emlak Konut GYO, Kasım ayında ise 2 bin 980 adetle son ayların en yüksek satış adedine ulaştı. 

Şirket Kasım ayındaki aylık hasılatı da 973 milyon 518 bin lirayı aştı. Bu sonuçla birlikte Emlak Konut GYO’nun 11 aylık satış hasılat toplamı 5 milyar 596 milyon liranın üzerine çıktı. Şirket 2012 yılının tamamında ise 3 milyar 423 milyon lira hasılat elde etmişti.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurumbaşarılı bir halka arzı geride bırakan şirketin, satış ve üretimde gösterdiği performansla kendisine güvenen yatırımcıların güvenini boşa çıkarmadığını söyledi.

Hedefi Şimdiden Yüzde 40 Aştı

Murat Kurum “Bu yıla girerken kendimize 4 milyarlık satış hedefi koymuştuk. Daha yılın ortasında performansımızı ve Türk ekonomisinin durumunu birlikte değerlendirerek bu hedefi aşabileceğimizi söylemiştik. Nitekim öyle de oldu, henüz Aralık rakamları önümüzde olmadığı halde, satış hasılatımızı geçen sene Aralık ayına göre yüzde 70’e yakın artırırken,  yıllık hedefin de yüzde 40 üzerine çıktık” yorumunu yaptı.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte portföyde yer alan büyük montanlı arsaların satışıyla 2014 yılında çok daha iddialı işlere ve hasılata erişeceklerine inandıklarını açıkladı

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI