22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaFırsat ProjeleriEmlak Çadırı'nda ön başvuru için son 1 hafta!

Emlak Çadırı’nda ön başvuru için son 1 hafta!

Emlak Çadırı İstanbul’da bulunan 220 adet tamamı sıfır, oturuma hazır ve sorunsuz iskanlı rezidance konutları 99 bin TL’den satışa sunacaktır.
 
Emlak Çadırı, her yıl düzenli olarak ve bir kez yapılan sıfır ve kullanıma hazır, hemen teslim ve iskanı alınmış konut, ofis ve dükkanların satışa sunulacağı bir satış organizasyondur. Markalı konut ve ticari projelerinden her türlü teknik ve idari kontrolleri İlgi Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılarak, hemen teslim edilebilecek, sorunsuz, kullanıma hazır ve hiç kullanılmamış sıfır bağımsız bölümler özenle seçilerek bu organizasyona kabul edilmektedir. Piyasanın kendi fiyatını kendi belirleyeceği bir ortamda satışı gerçekleşecek gayrimenkuller, açık artırma yöntemi ile satılacaktır.
 
Satışa açılacak konutlar Türkiye’nin 2023 vizyon projeleri olan 11 ihtisas hastaneli sağlık kente kapı komşu, Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metroya yürüme mesafesinde bulunan Medikule İstanbul’da yer almaktadır.
 
99 bin TL.'ye satışa çıkacak olan konutlar 1+1 konutlardan oluşmaktadır. Birinci sınıf malzeme ile imal edilmiş projede, dairelerde yangın springleri, salonlarda klimalar ve portmantolar standart olarak bulunmaktadır. 4 mevsim kullanılabilen kapalı havuzu, çift hamamı, çift saunası, çift fitness merkezi, çift buhar odası ve resepsiyonu, 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, tenis kortu ile otel konforu Medikule İstanbul'da sunulan diğer avantajlardır.
 
Konum itibari ile, Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da 15 km mesafede bulunan Medikule İstanbul 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde yer almaktadır.
 
Emlak Çadırı'nda tamamı bitmiş, 220 adet daire 99 bin TL.'den, Merkez Kayaşehir Business'de yer alan 10 adet VIP Ofis 149 bin TL.'den ve Merkez Kayaşehir AVM'de yer alan 10 adet cadde dükkanı da 199 bin TL'den satışa sunulacaktır.
 
29 Mayıs Pazar Cuma gününe kadar ön başvuru yapabileceğiniz projede yer alan, gayrimenkullerin satışı 31 Mayıs Pazar günü yapılacaktır.
 

ÖN BAŞVURU VE DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI