23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaYeni ProjelerEmaar Square en az yüzde 50 prim yapacak!

Emaar Square en az yüzde 50 prim yapacak!

Emaar Square’ın İstanbul’un en büyük projelerinden birisi olduğunu söyleyen Ozan Balaban, Emaar Square’ın oteli, ofis binası, bini aşan konutuyla gerçek bir çekim merkezi olduğnu belirterek,  The Address Hotels'in İstanbul turizmine katkı sağlayacağını vurguladı. 

Yatırımcısına gelir sağlayacak

The Address Residence İstanbul’un ilk 11 katında, klasik otel dairelerinin bulunduğunu ifade eden Ozan Balaban “Bu otel odalarının üzerinde 197 adet otel odası gibi görünen, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen dairelerden oluşan bir karmamız var. Bu dairelerden alan tüketiciler, isterlerse otel ile anlaşıp, bu odaları günlük, haftalı yada aylık olarak kiralayıp, buradan bir gelir elde edebiliyorlar.” Dedi.

Anadolu Yakası'nın en iyi konutlarında oturmak isyenlere özel

Ozana Balaban Sky View İstanbul’da ise 123 adet dairenin bulunduğunu söyleyerek,  bu dairelerin otel alt yapısından yaralanabileceğini fakat, otel odası gibi dayalı döşeli olmadığını belirtti. Bu konutların, ‘Anadolu Yakası’nın en iyi konutlarında oturmak istiyorum’ diyen tüketiciler için, özel olarak hazırlandığının altını çizdi.

RÖPORTAJIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN VİDEOYA TIKLAYABİLİRSİNİZ

 

'Otel dairesi demek daha doğru'

İstanbul Anadolu Yakası’nda otel ihtiyacının her zamaan bulunduğunu belirten Ozan Balaban  “Otel odalarımız 35 ile 40 metrekare arasında değişiyor. En küçük dairemiz ise 62 metrekareden başlıyor.  Daire büyüklüklerimiz 200 metrekarelere kadar çıkıyor. Zaten otel odası demek çok doğru değil, 1+1, 2+1, 3+1 otel dairesi diyoruz. “ diye konuştu.

Metrekare fiyatları 

The Address Residence İstanbul metrekare fiyatları ile ilgili bilgi veren Emaar Bölge SEO’su Ozan Balaban metrekare fiyatlarının 5 bin 400 dolar ile 10 bin dolar arasında değiştiğini söyledi. 

Otelde bulunan residence dairelerinin tesliminin Ekim  ayında başlayacağını açıklayan Balaban, 2016 yılı içerisinde alşıveriş merkezinin, 2017 yılında ise otelin açılacağını söyledi. 

Yüzde 50 prim öngörüsü

Emaar Square projesinin şuana kadar yüzde 24 ile 42 arasında prim yaptığını açıklayan Ozan Balaban, proje tamamlandığında yüzde 50 gibi bir prim yapacağını düşünüyoruz. “ dedi. 

'Hedefimiz Emaar Square'i en çok ziyaret edilen merkez yapmak'

Emaar'ın Tükiye’de yap-sat anlayışı ile proje üretmediğini söyleyen Balaban “Uzun dönemli yatırımlar yapmamız bunun en önemli göstergesidir. Türkiye’de yeni projelerimiz var. Yakında detaylarını paylaşacağımız Antalya projemiz bulunuyor. Emaar Türkiye’de büyümeye devam edecek. Emaar Square’i Türkiyen’nin en çok ziyaret edilen merkezi yapma  hedefimiz bulunuyor.” Diye konuştu. 

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI