23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaFırsat ProjeleriEkim ayı boyunca kampanyaları devam eden Konut Projeleri!

Ekim ayı boyunca kampanyaları devam eden Konut Projeleri!

‘Lokum Evler’

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığında hayata geçirilen Lokum Evler projesinin satışına bayramda da devam edilecek. DKY İnşaat’ın Kartal’da yer alan Dumankaya Vizyon satış ofisi projeye gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bayramın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

DKY İnşaat, ayrıca 30 Eylül’de sona eren yüzde 30 indirim kampanyasını Kurban Bayramı süresince de devam ettirecek.  Yüzde 30’a varan özel  indirimler  sayesinde 117 metrekare 2+1 daireler  yüzde 237 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken; 154 metrekare  3+1 daireler ise 310 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Firma Lokum Evler Projesi için ayrıca 24 aya kadar 0 faizle vadelendirme imkanının yanı sıra yüzde 0.84 den başlayan oranlar ile banka kredisi sunuyor.

Lokum Evler iletişim

Tel: 0 216 517 9 517

Web: www.lokumevler.com

 

‘Es Bahçe’

Es Bahçe Konakları Ata Grup tarafından Esenyurt’ta hayata geçiriliyor. 8 Eylül’de satışa çıkan projede bayram kampanyası gerçekleştiriliyor. Belirli daireler %5 indirimle satılacak.

Yeşilyurt mahallesinde Esenyurt Devlet Hastanesi’nin tam karşısında yer alan Es Bahçe Konakları, Yeşilkent güzergahı üzerinde yer almaktadır. Merkezi konumu nedeniyle ulaşım sorunu olmayan projede konutların yanı sıra yatırım yapmak isteyenler için ticari alanlar da satışa sunuluyor.

Ata Grup İletişim:

Tel: 02124506767

Web: www.atagrup.com.tr

 

‘Mai Residence’

FerYapı tarafından Kartal’da hayata geçirilen Mai Residence projesinde Kurban Bayramı kampanyası başladı. ‘Oturduğunuz Yerden Ödeyin’ kampanyası kapsamında evini yeni alanlara peşinat tutarı ve kredi taksitlerini evine taşındığı zaman ödeme fırsatı sunuyor. 31 Ekim 2014’te sona erecek kampanya sayesinde %1 ödeme yaparak ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Kartal’da adalar manzarasının karşısında yükselen İki bloktan oluşan Mai Residence’da birinci blok Mart 2015’te, ikinci blok ise Eylül 2015’te teslim edilecek.

Mai Residence iletişim

444 9 337

www.mairesidence.com

‘Çukurova Tower’

Kartal’ın adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower’ın peşinatı bir yıl erteleyen “önce otur, sonra öde” kampanyası Kurban Bayramı’nda da devam ediyor. Çukurova Gayrimenkul’un, daire teslimlerinin başladığı projenin son dairelerine özel olarak düzenlediği kampanya ile hiç peşinat ödemeden Çukurova Tower’a taşınmak mümkün. Üstelik 24 ay sıfır faiz fırsatı da sunuluyor.

Çukurova Tower iletişim:

Webwww.cukurovatower.com

Tel: 0216 517 55 55

 

‘Eroğlu Gayrimenkul’

Prestijli konut projelerini birbiri ardına hayata geçiren Eroğlu Gayrimenkul, Kurban Bayramı’nda da müşterilerine ayrıcalıklı yatırım imkanı veriyor. Bayramın 3. ve 4. Gününe özel bir indirim uygulayan Eroğlu Gayrimenkul İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yeni Moda Evleri ve Bursa Harmony Towers projelerinde 10.000 TL indirim fırsatı sunuyor.

 

‘Salon Residence’

Ataşehir Finans Merkezi ekseninde Ümraniyede bulunan Saloon Resindence’ta hemen taşınabileceğiniz hazır daireler için size özel fırsatları kaçırmayın.

‘Metroya yürüme mesafesinde’

İstanbul’un en iyi 10 projesinden biri olarak göze çarpan Saloon Residence bayrama özel kampanya ile çiftte bayram yaşatmayı hedefliyor. Ataşehir Finans Merkezi ekseninde Ümraniyede olan Saloon Residence aynı zamanda anadolu yakasının en büyük metro transfer merkezine yürüme mesafesinde bulunuyor.

Saloon Residence İletişim

www.saloonresidence.com

(0216) 540 23 68 69

Eren Aşnaz/emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI