22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriCan Aynagöz: Koza Sokak Ankara'nın en seçkin bölgelerinden bir tanesi!

Can Aynagöz: Koza Sokak Ankara’nın en seçkin bölgelerinden bir tanesi!

Bugün Ankara Gaziosmanpaşa Koza Sokak'ta hayata geçirilen Mesa Koza 66 projesinin basın toplantısı gerçekleşti. Toplantı sonrasında projenin ve bölgenin detaylarını Mesa Holding Genel Müdürü Can Aynagöz, Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'e anlattı.
 
RÖPORTAJIN TAMAMINI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ!

 
Ankara'nın en seçkin bölgelerinden biri!
 
Projemiz 170 milyon TL civarında satış bedeliyle yüseliyor. Gaziosmanpaşa bulunduğumuz nokta Ankara'nın en seçkin bölgelerinden bir tanesi. 1980'lerin başında beri bu bölgede özellikle bu sokakta Koza sokakta birçok proje yaptık. Üst düzey projelerdi. Burada marka haline geldiğimizi düşünüyoruz. Bu markanın bu son arsada tekrar projesini çok arzuladık. İller bankasına ait bir arsaydı. İhalede ciddi bir rakam ödemek pahasına dahi olsa bu arsada proje yapmak istedik. Çok büyük bir proje değil. 52 bin metrekare inşaat alanı olan 206 daireden oluşan butik bir proje. Prestij projesi olarak algıladığımız bir proje. Önümüzdeki yıl Eylül aylarında teslim etmeyi ve yaşamın başlamasını bekliyoruz. Çeşitli daire tipleri var. 2+1'den 6+1'e kadar. Büyük dairelerin sayısı daha az. 470 bin TL'den başlayıp yaklaşık 2 milyona kadar giden bir projemiz. 
 
Bölgenin son arsası!
 
Bölgenin son arsası veya sondan bir önceki arsası olması dolayısıyla hızlı değer kazanmasına sebep olacağını düşünüyorum. Projenin geleceği açısından ümitliyiz. Bölgenin yapılaşması yıllar önce tamamlandı. Bulunduğumuz Koza Sokak önemli bir sokaktır.
 
Alçak ve yüksek katlı mix projeler yapıyoruz!
 
Kule 35 katlı. Hem alçak hemde yüksek kattan oluşan mixleri yapıyoruz bu aralar. İstanbul'da yaptığımız projelerde de yapıyoruz. Müşterilerin taleplerini karşılama anlamında talep yaratma ve alternatif oluşturma anlamında faydalı bir çözüm olduğunu düşünüyoruz. Alçak katlı bloktaki daireler biraz daha farklı. Biraz daha stüdyo tipi daireler özel daireler. 
 
Kiraların en düşük 3 bin liradan başlayacağını düşünüyoruz!
 
20 22 yıl civarındadır İstanbul'daki konut alım bedeli ile kira bedelinin geri ödenme süresi. Bu projede bu süre 15 yıl belkide daha altına inecek. Elbetteki daire büyüklüklerine bağlı olarak çeşitli kira bedelleri var. En düşüğü 3 bin 3 bin 500 liralardan başlayacaktır diye düşünüyorum. Çevrede daha önce yaptığımız projelerde bu bantta gidiyor kiralar. 
 
Sosyal olanaklar modern yaşamın vazgeçilmesi!
 
Ayrıcalık demeyelim ama bugün artık modern bir yaşamın vazgeçilmezi gerekleri ile ilgili her türlü fonksiyon var. Fitness salonları, kapalı yüzme havuzundan başlayarak çocuk oyun alanları olmazsa olmazı otoparklar. Hepsinden önemlisi güvenliği ve yaşanabilir bir çevre yaratmak adına bir proje ile uğraşıyoruz.
 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI