22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriBu konut kampanyalarında son 2 gün!

Bu konut kampanyalarında son 2 gün!

Gayrimenkul sektöründeki büyüme hız kesmeden devam ederken, inşaat firmaları yaptıkları kampanyalarla, tüketicilerin dikkatini çekmeyi amaçlıyor.

Emlakdream.com ziyaretcileri için, şuan devam eden ve 31 Ocak Cumartesi günü son bulacak olan, konut kampanyalarını derledik.

İşte o projeler ve yapılan kampanyaların detayları…

Aydos Country

Anadolu yakasının en doğal projesi Aydos Country herkesi kolay ev sahibi yapmaya devam ediyor. Projede Ocak ayının sonuna kadar, indirimli 2014 fiyatları geçerli olacak.

SKY Bahçeşehir

Sinan Gayrimenkul’ün "Ailenizi Göklere Taşıyın' sloganıyla ön talep toplamaya başlayan Sky Bahçeşehir Projesi, sadece ilk 40 daire için 31 Ocak 2015’e kadar istediğiniz daireyi en iyi fiyata alma şansı sunuyor.

Rings İstanbul

Selin Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesinde kampanyalı satışlar devam ediyor. Sınırlı sayıda anahtar teslim daireye 50 aya kadar 0 faiz ile sahip olmak mümkün.  Rings İstanbul’da daire fiyatları 286 bin 100 TL’den başlangıç gösteriyor.

Cennet Koru Evleri

Keleşoğlu İnşaat tarafından, Küçükçekmece’de yükselen Cennet Koru Evleri’nde 459 bin 800 TL'den başlayan fiyatlar 31 Ocak 2015 tarihine kadar geçerli olacak.

Optimal Life

Optimal Life'tan daire alanlar karlı çıkıyor. Projede peşin ödeme yapmak isteyenlere; yüzde 10 indirim, taksit imkanından yararlanmak isteyenlere; 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Optimal Life’ta fiyatlar 329 bin TL’den başlıyor.  2 bin 500 TL’den başlayan taksit imakanı ile ev sahibi olmak için son gün 31 Ocak. 

Özlem Atila/Emlakdream.com 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI