23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaFırsat ProjeleriAğaoğlu'ndan destek kampanyası!

Ağaoğlu’ndan destek kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, yüzde 1 peşin ödemeli ve 60 aya yüzde 0,47, 120 aya ise yüzde 0,57 faiz oranları ile hemen teslim projelerinde yeni bir kampanya başlattı.

Kampanya 13 Şubat tarihinden itibaren My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde hemen teslim dairelerde 3 hafta süreyle geçerli olacak.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı kampanyanın detayları hakkında bilgi verdi.

Türkiye inşaat sektörüyle büyür

Toplantıda konuşma yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Ankara’da yapılan toplantının inşaat sektörüne değer verilmesi ve son dönemde yapılan hataların düzeltilmesi açısından verimli olduğunu vurguladı. Ağaoğlu: “Türkiye’de tasarrufların artması lazım, hükümetin konut almak isteyenleri desteklemesi ciddi bir gelişme. Biz Ağaoğlu olarak uygulamaya önem veriyor ve yeni kampanyamızla devletin destekleyeceği yüzde 25 peşinata yüzde 15 hibenin dışında kalan yüzde 75’e destek olarak bu kampanyayı başlattık” dedi. Ağaoğlu, “Türkiye büyüyecekse en büyük katkıyı inşaat sektörü sağlayacaktır. Bu ihmal edilmemeli” diyerek sözlerine son verdi.

Kampanyanın detayları hakkında bilgi veren Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı şöyle konuştu: “Kampanyamız 13 Şubat Cuma günü başlıyor. Biz konut almak isteyenlere faiz desteği yapmak üzere yola çıktık. Tüketici bugünkü faiz oranlarıyla 10 yılda yüzde 60 faiz yükü üstleniyor.

Biz Ağaoğlu olarak 120 aya 0,57 faiz uygulamak suretiyle tüketicinin üzerindeki faiz yükünün üçte birini alıyoruz. Üstelik bunu yüzde 1 peşinatla yapıyoruz. Kampanyamız My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde hemen teslim dairelerde geçerli olacak” dedi. Rahvalı, devletin konut almak isteyenlere yapacağı yüzde 25’lik katkıyı çok önemli ve tasarruf miktarının yeterliliğini desteklemek için doğru bir adım olarak gördüğünü söyledi.

Andromeda Gold

Zemin+51 kattan meydana gelen ve bünyesinde toplam 398 dairenin yer aldığı Andromeda Gold projesi; Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ne yakın mesafede yer alıyor. Projenin sosyal alanlarında buhar odaları, oyun alanları, fitness center, sauna ve villa daireleri bulunuyor.

 

My Towerland

Daire fiyatlarının 754 bin TL'den başladığı ve 3 bin 500 konuttan meydana gelen My Towerland projesi; TEM ve E-5 karayoluna oldukça yakın alanda yer alıyor. Projede dairelerin alanları 41 metrekare ile 351 metrekare arasında değişiyor. Daire seçenekleri ise 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. 

My Home Maslak

Daire fiyatlarının 571 bin TL'den başladığı ve 3 blok halinde tasarlanan My Home Maslak projesinde yer alan dairelerin alanları 41 metrekareden başlıyor ve 351 metrekareye kadar çıkıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 4,5 oda 1 salon dubleksler daireler bulunuyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYIN

Eda ELİBOL/emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI