23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriAğaoğlu'ndan '0' faiz, '50' ay vade seçeneği

Ağaoğlu’ndan ‘0’ faiz, ’50’ ay vade seçeneği

Ali Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde olan her biri müstakil kat bahçeli, yüzde 100 yenilenebilir enerji kullanılan proje “My Towerland” ve Avrupa yakasının finans ve iş merkezi Maslak’ta ana arterlere yakınlığı ile ön plana çıkan “My Home Maslak” projelerinde geçerli kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenleri Ağaoğlu satış ofislerine beklediğini söylüyor ve “Hemen teslim Ağaoğlu projelerinden ev sahibi olmanın tam zamanı” diyor.

285.000 metrekare arsa üzerine kurulan ve 3.500 konuttan oluşan My Towerland Ataşehir‘de1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri sıralanıyor.  My Home Maslak projesi ise 26.200 metrekare zemin üzerinde 786 konuttan meydana geliyor. 1+0’dan 4+1’e kadar farklı konut seçeneklerinin bulunduğu projede konutlar büyüklükleri 96 metrekare ile 351 metrekare arasında değişiyor.

Reklam filminde hemen teslim projelerde geçerli sıfır faiz ve 50 ay vade ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 10 peşinat ve sıfır faizli ara ödeme fırsatları sunduklarını da belirten Ali Ağaoğlu, konut sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunduklarını kaydediyor.

 Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut satın almayı düşünenlere bazı tavsiyelerde bulundu.

Konut fiyatlarında önümüzdeki günlerde %15-20'ye yakın bir fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu belirten Ağaoğlu, şunları söyledi:

"Maliyetlerde inanılmaz bir artış var. Müteahhitler bunu fiyatlarına yansıtmadılar. Kârlarında fedakarlık yapıyorlar. İkinci yarıda satışların artmasıylla bu maliyet artışlarını kısmen  fiyatlarına yansıtmaya başlayacaklar. Önümüzdeki günlerde yüzde 15-20'ye yakın fiyat artışı kaçınılmaz duruyor.  İnsanlar ödeyebilecekleri şartlarda yer bulurlarsa muhakak alsın. Alım zamanı" 

Ağaoğlu," Türkiye'de doğru yerden doğru fiyattan doğru prjoeden ev alan herkesin her zaman kazanır" dedi.

 

Ağaoğlu Yaşam Mimarı iletişim bilgileri:

Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

 

Haber: Cem Ertuğrul

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI