22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaYeni Projeler54 bin TL'ye ev sahibi olun!

54 bin TL’ye ev sahibi olun!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından TOKİ konut projeleri kapsamında Bursa İnegöl’de inşa edilmekte olan Bursa İnegöl TOKİ Alt Gelir Grubu’nda konut satışları başlıyor.

764 adet konuttan meydana gelen Bursa İnegöl TOKİ Alt Gelir Grubu’nda toplamda 79 adet konutun satışa sunulacağı ifade edilirken, konut sahipleri belirlenirken herhangi bir çekiliş ya da kura yapılmayacağı ifade edildi. TOKİ konut projesinde hak sahipleri belirlenirken başvuru önceliğinin dikkate alınacağı belirtildi. Bursa İnegöl TOKİ Alt Gelir Grubu’nda konut alma ve seçme hakkı tanınırken projede konut satışları açık satış usulüne göre gerçekleştirilecek.

Bursa İnegöl TOKİ Alt Gelir Grubu’nda satışa sunulan konutlar için başvurular 21 Nisan 2014 tarihinde başlatılırken projede son başvuru tarihinin 30 Haziran 2014 olduğu ifade edildi. Bursa İnegöl TOKİ Alt Gelir Grubu’nda satışa sunulan konutlar için başvurular Türkiye Halk Bankası aracılığı ile yürütülüyor. Başvurular ilgili bankanın tüm şubeleri aracılığı ile gerçekleştirilebiliyor. Bursa İnegöl TOKİ Alt Gelir Grubu’nda satışa sunulan konutlarda en düşük satış fiyatı 54 bin 804 TL olarak belirtilirken projede en yüksek satış fiyatının ise 83 bin 261 TL olduğu ifade edildi. Bursa İnegöl TOKİ Alt Gelir Grubu’nda satışa sunulan konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlanmış durumda.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI