28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriVizyon Görükle Projesi

Vizyon Görükle Projesi

Bursa'nın yükselen değerlerinden Nilüfer'de Uludağ Üniversitesi'ne yakın Vizyon Görükle Projesi hayata geçiriliyor.

Ostaş İnşaat tarafından Bursa Nilüfer İlçesi sınırları içinde yer alan ve Uludağ Üniversitesi yerleşkesinin de bulunduğu görükle mahallesinde yaklaşık 4 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek olan Vizyon Görükle projesi tamamı 65 metrekarelik 2+1 kat planında 270 konuttan meydana geliyor. İnşaatı devam eden projede konut teslimlerinin kasım 2018’den başlaması planlanıyor.

Vizyon Görükle’de satış fiyatları ve ödeme planı

Konut satış fiyatlarının 229 bin TL’den başladığı projeden 100 bin TL peşinat ve 36 ay vade farksız yatırım yapma imkânı bulunuyor.

Vizyon Görükle projesinde sosyal donatı alanları

Projede yerden ısıtmalı sistemi, kütüphane, iç ve dış yalıtımı, süs havuzu, engelli rampası, fitness salonu, sauna, sinema ve maç izleme odası, misafir konuk odaları, güvenlik ve kalite sertifikaları, gezme terası, kafe ve 7/24 güvenlik bulunuyor.

Ayrıca oyun odasında Bilardo, langırt, playstation, dart ve bir çok benzeri aktivite yapma olanağı bulunuyor.

Dairelerde kullanılan mekanik, su ve eletrik tesisatlarında birinci sınıf Bureau Veritas Kalite Sertifikası’na sahip olan yapı malzemelerinin kullanıldığı projede TSE ve EN standartlarına uygun yapılan dairelerin güvenlik ve sağlamlık raporu ile periyodik dönemlerde denetimleri Bureau Veritas tarafından yapılacak.

Ostaş İnşaat’ın yaptığı projeler

Şirketin yapımını tamamladığı ve yaşamın başladığı projeleri arasında Hürriyet Terace, Yunuseli Verda, Görükle Historia bulunuyor. Devam eden projeleri ise Görükle Vitrin ile Vizyon Görükle ve Vera Görükle projesi bulunuyor.

Görükle Nerede?

Vizyon Görükle Nerede?

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI