24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden HaberlerTahincioğlu Gayrimenkul 3 Projesiyle Cityscape'de

Tahincioğlu Gayrimenkul 3 Projesiyle Cityscape’de

Gayrimenkul sektörünün ilgiyle takip ettiği Dubai Cityscape Global 2016 fuarı bu gün kapılarını açtı.Geliştirdiği projelerle gayrimenkul  sektörünün önemli oyuncularından bir olan Tahincioğlu Gayrimenkul Citiyscape’de 3 projesiyle yerini aldı.
 
Dubai’de bu yıl 15.si gerçekleşen Cityscape Global 2016 fuarına bu yıl da Türk inşaat sektörü markalı projeleriyle göz dolduruyor.İstanbul’un önemli lokasyonlarında yer alan projelerini dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan Cityscape’te görücüye çıkaran Tahincioğlu, fuar süresince yatırımcılara projelerini tanıttı ve önemli iş bağlantıları kurma fırsatı yakaladı.
Cityscape Global Fuarı’nın Türkiye’nin emlak projeleri aracılığıyla dünyaya tanıtımı açısından önemli bir fuar olduğunu belirten Yönetim Krl. Başk.Özcan Tahincioğlu, “Ülke olarak 15 Temmuz gecesi büyük bir sınav verdik. Milli irademizin gücü ile bizi karanlığa çekmek isteyenleri başarısızlığa uğrattık. Bu durum ülkemizin birlik ve beraberliğinin tehdit edildiği zaman milli iradenin nasıl ortaya çıktığını gözler önüne serdi. Siyasetten iş dünyasına kadar pek çok kurum ve kişi birlik inancıyla tek çatı altında toplandı, tek yürek oldu. Biz bu sınavı başarıyla geçtik. Bundan sonra herkes gereken sorumluluğu alarak bu ülkenin aydınlık geleceği için çalışmaya ve üretmeye devam edecek. Bugün bu fuarda yerimizi alarak bu gücümüzü de ortaya koyuyoruz” dedi.
Gayrimenkul sektörünün Türkiye’de hızla gelişen ve büyüyen bir sektör olduğunun altını çizen Özcan Tahincioğlu “Bugüne kadar geliştirdiğimiz projelerle sektöre ve Türk ekonomisine değer kattık. Yurtdışında pek çok organizasyonu takip ediyor, sahada olduğumuzu gösteriyoruz. Özellikle böyle bir dönemde sektör temsilcilerinin, bu gibi uluslararası fuarlara veya organizasyonlara katılması büyük önem taşıyor. Türkiye’nin gücünü, yatırım potansiyelini ve vizyonunu göstermek adına bu fırsatlar değerlendirilmeli.Sektörü  takip  ve iş bağlantıları kurmak açısından Cityscape Fuarı bizim için önemli bir organizasyon. Fuara üç projemizle katıldık. Nidakule Ataşehir Batı , Nidakule Finans Merkezi projemizi ve kısa bir süre sonra Türkiye’de lansmanını gerçekleştireceğimiz Nidapark Kayaşehir projelerimizi Cityscape’te görücüye çıkarttık."dedi.
Özcan Tahincioğlu 2017 yılı için heyecanlı olduklarını söylerken  yapımı planlanan yeni projelerinin  Anadolu Yalkası’nda  Küçükyalı,Çengelköy,Avrupa Yakası’nda Bomonti ve İstinye'de yer alacağını  aktardı.  
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI