28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaEditörün SeçtikleriSur Yapı'nın Antalya projesinde ön satışlar başladı..

Sur Yapı’nın Antalya projesinde ön satışlar başladı..

Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilecek Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin satışa sunulan ilk 1000 konutunda fiyatlar 107 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı’dan Antalya’ya 8 milyar TL’lik kentsel dönüşüm projesi

Sur Yapı’nın Antalya Kepez’deki santral bölgesinde 1 milyar 300 bin metrekarelik arazi üzerinde 8 milyar liralık yatırım değeriyle hayata geçireceği Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesinde 19 bin konut inşa edilecek. Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşayacağı tahmin edilen projede ilk etapta teslimler 2019 yılında başlayacak. Projenin tamamen bitirilmesi ise 8 yıl sürecek.

Projeye talep yağdı

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas; projeye Türkiye’nin 69 kentinden ve 9 ülkeden 20 bin ön talep geldiğini söyledi.

Sur Yapı’nın Antalya projesinde ilk 1000 konutta yarı yarıya fiyat sürprizi!

Gelen talepler karşısında projeyi daha fazla bekletmek istemediklerini açıklayan Altan Elmas projedeki ilk 1000 konut için ön satışlara başlama kararı aldıklarını belirterek neredeyse yarı yarıya fiyat sürprizi yaptıklarını söyledi.

 

Sur Yapı Antalya projesinde kat planları ve satış fiyatları 

İlk 1000 konutta peşin alım halinde yüzde 10 indirim sonrası fiyatlar şöyle:

47 metrekarelik 1+1’lerde fiyatlar 107 bin 100 TL’den;

78.5 metrekarelik 2+1’lerde fiyatlar 199 bin 800 TL’den;

118.5 metrekarelik 3+1’lerde fiyatlar 295 bin 200 TL’den;

186.5 metrekarelik 4+1’lerde de fiyatlar 460 bin 800 TL’den başlıyor.

Ödeme planı

Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılacağını açıklayan Altan Elmas vadeli alımı tercih edenler için 2 tip ödeme planı imkânı sunduklarını belirtti. İlk seçenekte fiyattan yüzde 5 indirim yapılarak yüzde 20 peşin alındığını ve bakiyenin de banka kredisi kullanma şeklinde ödendiğini ifade eden Elmas ikinci alternatifte ise yüzde 35 peşin alındığını, eylül 2018’de yüzde 10’luk bir ara ödeme olacağını ve bakiye kalan yüzde 55’lik kısmın ise firma bünyesinde vade farksız olarak 36 ay taksitle ödenebileceğini söyledi.

 

Antalya’ya dev bir şehir parkı kazandırılacak

249 bin metrekarelik yeşil alana sahip olacak projede bu alanın 157 bin metrekarelik kısmında şehir parkı yapılacak. Bu park alanı içinde; çocuklar için oyun alanları, dinlenme alanları, aktivite alanları, göletler, piknik alanları, seralar, müze alanı, organik ürünlerin satıldığı semt pazarı, süs havuzları, yürüme ve koşu yolları, bisiklet yolu, amfi alanları, köy meydanı, kafeteryalar, etkinlik çadırı, iskele alanları, pergolalar altında dinlenme ve sohbet alanları yapılacak.

Antalya’da yatırımın kârlılığı

Projenin yapılacağı Kepez bölgesinde yapılan konut yatırım geri dönüş süresinin 14 yıl olarak ölçüldüğünü belirten Altan Elmas bu amortisman süresinin sadece Antalya’nın değil Türkiye’nin de en kısa yatırımın geri dönüş sürelerinden biri olduğunu söyledi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN AŞAĞIDAKİ PROJE BİLGİ FORMUNU DOLDURUP TARAFIMIZA GÖNDEREBİLİRSİNİZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI