24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriSur Yapı Lavender Daire Fiyatları..

Sur Yapı Lavender Daire Fiyatları..

Sur Yapı’nın İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği Lavender projesinde 57 metrekareden 195 metrekareye kadar değişen büyüklüklerde daire seçenekleri bulunuyor.
 
Sancaktepe Lavender projesi, Sur Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor ve projenin Kasım 2018 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor.
 
Toplamda 535 adet yaşam alanı bulunan projede zengin sosyal donatılar ve konut alıcıları için farklı ödeme seçenekleri de mevcut bulunuyor.
 
Anadolu Yakası'nda yüksek prim yapmasıyla bilinen Sancaktepe bölgesinde yükselen Lavender projesinde modern şehir kimliği vurgulanıyor. Sancaktepe metrosuna yakın konumuyla cazip hale gelen proje diğer ulaşım akslarına da yakın bir konumda bulunuyor. Dolayısıyla Lavender'de daire sahibi olanlar için ulaşım kolay hale gelecek.
 
Geniş alışveriş caddesine ev sahipliği yaparak bölge için de cazibe merkezi olacak olan Lavender projesinde sosyal hayat da olacak.
 
Lavender'de daire fiyatları
Sur Yapı Lavender projesinde daire fiyatlarının lansman dönemine özel olmak kaydıyla 295 bin liradan başlıyor.
Şerefesine ve katına göre dairelerde fiyat değişikliği görülüyor.
 
Sur Yapı’nın Sancaktepe’de yükselen bu projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere 535 daire bulunuyor. Ve daire sahibi olmak isteyenler evlerinin içinde istediği oda sayısını ve oda büyüklüğünü değiştirebiliyor.
 
Ödeme seçenekleri nasıl olacak?
Sancaktepe’de yükselen Lavender projesinde farklı ödeme seçenekleri de sunuyor. Anlaşmalı bankalarda kredi kullanılarak da daire sahibi olabilmek mümkün.
Proje seçiminde tüketici için en önemli konulardan biri de lokasyon. Projeden farklı bölgelere ulaşım sıkıntısı yaşamadan ulaşmak çok önemli.
Sancaktepe’de yükselen projenin en önemli avantajlarından biri de lokasyonu. TEM’e, yeni yapılacak olan 3. Boğaz Köprüsü ile baplantı kuracak yollara, metroya yakın bir konumda bulunan projeden Üsküdar’a gitmek  ise yaklaşık 20 dakika sürüyor.
 
Bade Yılmaz / Emlakdream

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI