24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriSofaLoca'da yüzde 1 peşinatla ev sahibi olabilirsiniz!

SofaLoca’da yüzde 1 peşinatla ev sahibi olabilirsiniz!

Emlak Konut GYO güvensiyle, Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığı ile yükselen SofaLoca projesi Ankara'nın en gözde lokasyonu Eskişehir yolu üzerinde inşa edilyor.

Emlak Konut'un Ankara'daki ilk projesi SofaLoca, Eskişehir yolu üzerinde, Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında, Konutkent kavşağında konumlanıyor. 

126 milyon TL’lik yatırım değerine sahip olan proje, yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. 150 lüks konuttan oluşan SofaLoca projesi, geleneksel Türk Mimarisi ile dikkat çekiyor. Aile öncelikli bir konseptin benimsendiği projedeki daireler; 3+1, 4+1 ve 5+1 tiplerinde tasarlandı.

18 bin 228 metrekare arsa üzerinde yayılan projenin, yüzde 70'i peyzaj için ayrılıyor. Fitness, squash salonu, spor salonlarının bulunduğu projede hamam ve kapalı yüzme havuzu, havuz başı kafeteryası, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark imkanı sunuluyor.

SofaLoca'da fiyatlar

3+1 daireler 690 bin TL’den
4+1 daireler 766 bin TL’den
5+1 daireler 1 milyon 102 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

SofaLoca ödeme seçenekleri

SofaLoca projesinde yüzde 45 peşinat ödemek koşulu ile 60 ay vade farksız taksit imkanı bulunuyor. Projede ayrıca yüzde 1 peşinat ile de ev sahibi olmak mümkün.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI