24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriSkyland İstanbul'da Dört Dörtlük Fırsatlar

Skyland İstanbul’da Dört Dörtlük Fırsatlar

Eroğlu Gayrimenkul'un en önem verdiği Seyrantepe'nin en güzide projelerinden biri olan Skyland İstanbul, dört dörtlük fırsatlar ile yatırımcısı ve sakinlerine cazip ödeme koşulları ile ev sahibi olma imkanı sunuyor.

Skyland İstanbul Nerede

Seyrantepe 'deTürk Telekom Arena Stadı Vip girişi yanında yükselen Skyland İstanbul, TEM'e, metroya ve köprü yollarına yakınlığı ile önemli bir lokasyona sahip. 

Skyland İstanbul Daire Seçenekleri

46 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen Skyland İstanbul, 300 oda kapasiteli 5 yıldızlı otel, 1000’e yakın rezidansı ve ofis bloğu şeklinde dizayn ediliyor. Mimarisini, Broadway Malyan Urbanism Design'ın üstlendiği proje 700 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Skyland İstanbul Sosyal Olanaklar

Skyland İstanbul sosyal olanaklar açısından da çok zengin bir proje olarak göze çarpıyor. Skyland İstanbul'da, açık,kapalı ve çocuklar için yüzme havuzu, AVM, çocuklar için oyun alanları, fitness merkezi, güneşlenme terası, kapalı otopark, Sauna ve SPA bulunuyor.

Skyland İstanbul Fiyatları

Skyland İstanbul fiyatları 692 bin TL'den başlıyor. 

Skyland İstanbul Kampanya

Eroğlu Gayrimenkul, cazip ödeme koşulları ile yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Eroğlu Gayrimenkul'un Skyland İstanbul projesinden daire almak isteyenler; %20 peşinat verdikleri takdirde kalan %80'i 120 ay %0.70 vade farkı ile ödeyebiliyorlar. Skyland İstanbul'da 60 ay vade ile ödemek isteyenler ise vade farksız olarak taksitlendirme yapabiliyor. 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI