23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerSkycity’e 2 Ödül..

Skycity’e 2 Ödül..

Global Yatırım Holding’in gayrimenkul sektöründeki iştiraki Pera GYO tarafından Denizli’de hayata geçirilmekte olan yatırımı Skycity Ofis Projesi ile ; katıldıkları  gayrimenkul yarışmasından  2 ödül kazandı.

Skycity, uluslararası arenada saygın bir gayrimenkul yarışması olan International Property Awards 2016’da ‘’Yüksek Katlı Gayrimenkul Geliştirme ve Ofis Mimarisi’’ kategorilerinde rakiplerini geride bırakarak ödüle layık görüldü.

Uluslararası düzeyde ödüller kazanmış olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Pera GYO Yönetim Kurulu Üyelerinden Ayşegül Bensel, ‘’Denizli özel bir şehir. Sadece Ege Bölgesi’nin değil Türkiye ekonomisinin lokomotif kentlerinden biri. Pera GYO olarak SKYCITY projemizle bölgedeki başarılı iş adamlarının önemli bir eksiğini tamamlamayı hedefledik. Skycity yüksek kalitesi ve özgün detaylarıyla Denizlili işadamları tarafından hemen fark edildi. Projemiz, ferah konforlu ofislerinin yanı sıra alışveriş merkezi, kafeterya , restoran ve sosyal alanları ile profesyonel hayatı modern mimari ve tasarımla birleştirip Denizlili işadamlarının hizmetine sunacak. Skycity’nin kalitesi, dünya çapında gördüğü takdirle de tescillenmiş oldu. Artık hiç şüphe yok ki şehrin parlayan yıldızı olacak. Bu ödüllerin tüm Denizli’ye ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyoruz.’’ Dedi.
Global Yatırım Holding geçen sene de Van AVM projesiyle International Property Awards’ta 2ödül birden almıştı.

Nisan 2017’de teslimlerin yapılarak yaşamın başlayacağı Skycity’de metrekare satış fiyatları 3 bin liradan başlıyor. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI