22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriSelf İstanbul; 2 metro arasında yükselecek!

Self İstanbul; 2 metro arasında yükselecek!

Karden İnşaat'ın Beylikdüzü-Bahçeşehir hattındaki ikinci projesi olan Self İstanbul; 11 ekim 2017 çarşamba günü Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz evsahipliğinde düzenlenen basın toplantısıyla sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtılmasının ardından 3 bin 200 TL'den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa sunuldu.

Basın toplantısında projeyi ve bölgeyi tanıtan bir konuşma yapan Paşa Karadeniz; "Bölgede daha önce hayata geçirdiğimiz Sembol istanbul'da ilk yatırımcılarımıza yüzde 150 prim kazandırdık. Self İstanbul'da da 229 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktık. Şu an bölgedeki daire fiyatları 350 bin TL seviyelerinde, yatırımcı alırken kazanacak. Ön talep sürecinde projeye yüzde 20 oranında talep aldık. Beylikdüzü – Haramidere lokasyonunun bölgenin değerli bir aksı olması için emek sarfediyoruz. Konutta geri dönüş süresini 240 ayın üstü pahalı 240 ayın altında alınabilir bir segment olarak görüyorum. 1+1 in kirasi 1300 TL civarında olacağını düşünüyoruz, amortisman süresi olarak 180 aydayız, şu an sektördeki en iyi yatırım fırsatı olduğunu düşünüyorum.

Projemizin lokasyonu, E-5 ve TEM aksını bağlayan Beylikdüzü – Bahçeşehir yoluna cephe, mevcut metrobüs hattının hemen yanında ve yeni yapılacak 2 Metro hattına yakın mesafede yer  alıyor. 609 dairenin yer aldığı Self İstanbul projemizde özel okul ve 60 adet mağaza bulunuyor. Projemizi, 26 dönüm arazi üzerinde, 203 milyon yatırımla hayata geçiriyoruz. Yüzde 85’i peyzaj alanı olan bu proje ile bölgeye de maksimum katkı sağlamayı hedefliyoruz.

1000 metrekare çocuk sosyal tesisi 
Projemizde birçok yeniliğe imza attık. Panaromik manzaradan ve gün ışığından faydalanmak için kat yüksekliğimizi net 3.20 metre yaptık. İlk defa bir projede yaklaşık 1000 metrekare çocuk sosyal tesisi tasarlayarak, projemizde çocuklara ne kadar çok önem verdiğimizi gösterdik. Ayrıca her daire için oluşturduğumuz hava alan depolarda, daire sahiplerinin kullanmadıkları eşyalarını depolayabilecekleri alanlar oluşturduk.

Yüksek prim kazandırmayı hedefliyor
Ön talep dönemi ile kayda değer bir talep aldık, lansman ile beraber satışlara başlıyoruz. Lansman dönemine özel metrekare birim fiyatımızı 3 bin 200 TL olarak belirledik. Yatırımcılarımıza referans projemiz olan Sembol İstanbul’da olduğu gibi Self İstanbul projemizde de yüksek prim kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

203 milyon TL'lik yatırımla 26 bin metrekarelik arsa ve 132 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde projelendirilen ve yüzde 85'inin peyzajlı yeşil alana ayrıldığı Self İstanbul'da büyüklükleri 66 ile 290 M² arasında değişen 1+1'den 4+1'e kadar normal ve çatı&bahçe dublekslerinden oluşan 609 konut ile 60 adet ticari ünite inşa edilecek. Projede ayrıca 27 derslikli bir de özel okul olacak.

Self İstanbul 2 metro hattının arasında konumlanıyor
Ulaşım açısından avantajlı bir konumda bulunan proje; yapımı devam eden Mahmutbey – Mecidiyeköy – Avcılar ile Bahçelievler – TÜYAP arasındaki 2 metro hattının arasında bulunuyor. Self İstanbul TEM Otoyolu, E-5 gibi önemli ulaşım artelerinin çok yakınında inşa ediliyor. Eylül 2019'da teslimlerin başlayacağı projede yaşayacak olanlar hem o zaman hizmete girecek metrolara hem de metrobüs hattına kolaylıkla erişim sağlayabilecekler.

Self İstanbul'da ödeme koşulları ve fiyatlar
1+1'lerde 229 bin TL'den, 2+1'lerde 319 bin TL'den, 3+1'lerde 449 bin TL'den ve 4+1'lerde de 696 bin TL'den başlayan fiyatlarla lansman satışlarının başladığı projeden yatırım yapmak isteyenler için; Karden İnşaat bünyesinde; yüzde 25 peşin, 12 – 24 ve 36. aylarda yüzde 10'ar ara ödeme ve kalan yüzde 45'lik bakiye için vade farksız 48 ay taksitlendirme imkânı sunuluyor. Projede ayrıca yüzde 20 peşinle 120 aya kadar vadeli banka kredisi de kullanabildiği gibi ayrıca her müşterinin kendi ödeme planını oluşturmasına olanak tanıyan esnek ödeme planları oluşturulabiliyor.

Daireni sat getir sistemi
Projeden evini satıp konut almayı isteyenler olduğunu söyleyen Paşa Karadeniz bu durumda yüzde 5 peşin veren müşterilerine 3 aylık bir süre tanıdıklarını, bu süre zarfında evini satanların Self İstanbul'dan daire alabileceklerini, bu süre zarfında satamayanlara alınan peşinatın kendilerine geri iade edileceğini söyledi.

Self İstanbul'da yaşamı kolaylaştıran ve eğlenceli hale getiren sosyal alanlar
Çocuklu ailelerin yoğun ilgisini çekecek projede; 27 derslikli bir özel okul, açık yüzme havuzu, peyzajlı geniş yeşil alanlar, yürüme yolları, sosyal tesis, alışveriş dükkanlarından meydana gelen bir çarşı, her daire için özel bir depo alanı, 7/24 güvenlik ve kapalı otopark bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

Ayla Özer
Ayla Özer
1969'da Bursa'da doğdu. Evli ve bir kız çocuk sahibi. İlk, orta ve lise eğitimini İnegöl Lisesinde tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünnden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında Bursa'da Barışçı Ajansta müşteri temsilcisi olarak başladığı iş hayatına 1992 yılında Sabah Gazetesi Reklam Satış, TGRT Televizyonu Reklam Müdürlüğü, Vatan Gazetesi Reklam Direktörlüğü olarak devam etti. 2011'de emlakdream.com'uu kuran Ayla Özer halen emlakdream.com'un Yayın Yönetmenidir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI