24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriSelective Blue İle Denizi Doyasıya Yaşayın..

Selective Blue İle Denizi Doyasıya Yaşayın..

İstanbul Kartal'da Alper İnşaat ve İtibar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, Kartal sahilde lüks olanaklara sahip ve yüksek prestijli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Lüks standartların uygun fiyatlarla buluştuğu Selective Blue Exclusive Life projesinde daire sahibi olmak isteyenler için farklı ödeme seçenekleri bir arada sunuluyor.

Kartal bölgesi hayata geçirilen markalı konut projeleri ve alt yapı çalışmalarıyla son dönemde gözde olan projelerin adresi olmuş durumda. Selective Blue projesi de Kartal sahilde denizden mümkün olduğunca yararlanabilmenizi sağlayacak bir proje olarak yükseliyor.

2 blok halinde yükselen Selective Blue projesinin yüzde 70'i yeşil alan olarak ayrılmış durumda.
 
Farklı daire seçenekleri sunulan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerini görmek mümkün.
 
Selective Blue Exclusive Life projesi nerede yükseliyor?
Selective Blue Exclusive Life, Kartal'da lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Proje Kartal sahilde, metro ve metrobüs gibi başlıca toplu taşıma olanaklarına oldukça yakın bir konumda. Birçok alışveriş merkezine kısa sürede ulaşmanızı sağlayacak lokasyonda bulunuyor. Projeden Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşım da oldukça kolay şekilde sağlanabiliyor.
 
İki kule halinde yükselen Selective Blue Exclusive Life projesinde 206 adet konut birimi bulunuyor.
 
Selective Blue Exclusive Life sosyal donatıları
Alper İnşaat ve İtibar İnşaat tarafından hayata geçirilen Selective Blue Exclusive Life'da açık hava sineması, yüzme havuzları oyun parkları ve çeşitli sportif faaliyetler için uygun alanlar bulunuyor.

Bade Yılmaz / Emlakdream

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI