29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriSeba İnşaat'tan Cendere Vadisi'ne yeni proje: Seba Suites

Seba İnşaat’tan Cendere Vadisi’ne yeni proje: Seba Suites

Seba İnşaat'ın Cendere Vadisi'nde hayata geçireceği üçüncü projesi Seba Suites'de metrekare satış fiyatları 8 bin TL'den başlıyor.

Seba İnşaat; Kağıthane Cendere Yolu üzerinde konut teslimleri devam eden Seba Office Boulevard ve hem satışı hem inşaatı devam eden Seba Flats projelerinin ardından yine aynı bölgede 3’üncü projesi Seba Suites’i hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Seba Suites’de kat planları, teslim tarihi ve satış fiyatları

Gayrimenkul projelerinin son yıllarda gözde lokasyonlarından biri olan Kağıthane’de 7 bin 256 metrekarelik arsa üzerinde biri 11 diğeri 15 katlı 2 blok halinde projelendirilen Seba Suites’de büyüklükleri 60 ile 180 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 kat planlarında 144 konut ve 23 ticari alan inşa edilecek.

2019 yılında daire teslimlerinin yapılması planlanan projenin devam eden ön satış sürecinde metrekare satış fiyatları 8 bin TL’den başlıyor.

Seba Suites’in sosyal alanları, lokasyon avantajları ve ulaşım imkânları

Projenin sosyal donatı alanları arasında açık yüzme havuzu, çocuklar için park alanı, kapalı sosyal tesis alanları, fitness salonu ve her dairenin büyüklüğüne göre araç sayısı içeren kapalı otopark alanı bulunuyor.

Projelerinin çok değerli bir lokasyonda yer aldığını söyleyen Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli; son yıllarda hem ticari hem de konut projelerinin gözde lokasyonlarından biri haline gelen Kağıthane bölgesine değer katacak yeni projeleri Seba Suites’in en büyük avantajının konumu olduğunu söyledi. Bölgenin Maslak ve Levent gibi önemli merkezlere alternatif olacağını ifade eden Keçeli çevrede faaliyet gösteren sanayi alanlarının arka arkaya dönüşüme başladığını ve Cendere Vadisi’nin Avrupa Yakası’nın Bağdat Caddesi haline geleceğini aktardı. Projenin Maslak’a 5 dakika, metro istasyonuna ise 300 metre mesafede konumlandığını belirten Keçeli; Kağıthane’nin Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Karaköy bölgelerinin ulaşım hatlarına oldukça yakın olmakla beraber diğer taraftan da Levent-Büyükdere – Maslak hattına yakın konumda yer aldığını söyleyerek yeni metro hattının da devreye girmesi ile beraber bu merkezlere ulaşımın çok daha kolay hale geleceğini ve 2018 yılında açılması planlanan Mahmutbey – Mecidiyeköy metro hattının bölgeye olan ulaşımı daha da rahat hale getirmesini beklediklerini dile getirerek “Bu proje sayesinde Kağıthane ile Üsküdar arası mesafe 26 dakikaya inerken, Ümraniye 40 dakika, Beşiktaş 10 dakika ve Mecidiyeköy 5 dakikaya inecek” dedi.

Seba Suites Nerede? (harita üzerinde konumu)

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI