20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaVideolarBasın ToplantılarıRoya Nova Rezidans'ta lansman satışları başladı

Roya Nova Rezidans’ta lansman satışları başladı

Finans Merkezi'ne komşu konumda yükselecek Roya Nova projesi; 5 bin 800 TL'den başlayan metrekare fiyatlarıyla lansman satışlarına sunuldu.

Tago Mimarlık, Ared Yapı ve DRS Yapı ortaklığında kurulan Roya Yapı’nın ilk projesi olan Roya Nova’da; 21 aralık 2017 perşembe günü Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Durasi, İcra Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Evren Durasi ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Altuğ ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısıyla sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtılmasının ardından lansman satışları başladı.

Soldan sağa: Kerem Durasi, Gökhan Altuğ, Afşin Aykanat ve Evren Durasi

 

Finans merkezine komşu konumda hayata geçirilecek olan proje 251 rezidans daireden ve 4 ticari alandan meydana geliyor. Projede teslimlerin aralık 2019’dan itibaren başlaması planlanıyor.

“Finans Merkezi’nin yatırım değeri bizi çok heyecanlandırdı”

Basın toplantısında bir konuşma yapan Afşin Aykanat projede ilk önce arsayı belirleyerek işe başladıklarını ve daha sonraki aşamada projenin detaylarını oluşturduklarını söyleyerek arsa seçiminde yapımı devam eden İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin yatırım değeri açısından yüksek olmasının kendilerini çok heyecanlandırdığını ve tüm donanımlarını bölgeye kazandırmak istediklerini aktardı.

“Roya Nova; kendi kendine yeten bir mimari anlayışla inşa ediliyor”

Mimarlar ve yatırımcıların aynı platformda buluştuğunu ifade eden Aykanat; Roya Nova’nın ilk büyük markalı konut projeleri olduğunu açıklayarak projeyi kendi kendine yetebilen bir mimari anlayışla hayata geçirdiklerini belirterek yaşam ve yatırımcı dostu olarak tanımladıkları projelerinin lansman öncesinde yüzde 40’ının satışının tamamlandığını söyledi.

“Aidatlar çok düşük olacak”

Yatırımcıların genelde çok şikayetçi olduğu aidat ödemelerine de değinen Afşin Aykanat; Roya Nova’da aidat rakamlarını minimum düzeye çekmeyi hedeflediklerini belirterek benzer projelerde metrekare başına 6-7 TL seviyelerinde olan aidat tutarlarının Roya Nova’da 2,5 TL civarında olacağını söyledi.

Roya Nova’da kat planları, satış fiyatları ve projenin konumu

Finans Merkezi’ne komşu Ümraniye Çamlık Mahallesi’nde 28 bin 800 metrekarelik inşaat alanı üzerinde 32 katlı tek blok halinde projelendirilen Roya Nova Rezidans’ta 1+0, 1+1 ve 2+1 kat planında 251 daireden ve 4 ticari mağazadan meydana gelen projede konutların metrekare satış fiyatları 5 bin 800 TL’den başlıyor.

Finans Merkezi’ne 800 metre mesafede yer alan proje 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne bağlanan aks üzerinde bulunuyor. Metro çalışmalarını devam ettiği bölgeden Sabiha Gökçen Havalimanı’na da erişim oldukça kolay.

Roya Nova’da sosyal alanlar

Projede sosyal donatı alanları olarak toplantı salonları (3 adet), kapalı yüzme havuzu (kulvarlı), fitness salonu, kapalı otopark (4 katlı), sauna, buhar odası, masaj odası, karaoke odası, plates stüdyosu, kafe&restoran, seyir terası, cep sineması, 7/24 güvenlik ve resepsiyon bulunuyor.

Roya Nova nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI