23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaYeni ProjelerReferans Kartal’da 48 ay 0 faiz

Referans Kartal’da 48 ay 0 faiz

İstanbul’un yükselen bölgelerinden biri olan Kartal’da Kiler GYO, Referans markasıyla Kartal projesini hayata geçiriyor. Türkiye’nin en yüksek, Avrupa’nın en yüksek ikinci binası olan İstanbul Sapphire AVM ile tanınan Kiler GYO, Referans markalarıyla konut üretmeye devam ediyor.

Son projesi Referans Kartal için, son dönemin yükselen yıldızı Kartal bölgesini seçen Kiler GYO, bu bölgenin prim kazandıracağına da güveniyor.

Kartal, gerek markalı projelerin artması, gerekse metro bağlantılarının çoğalması nedeniyle yatırım yapanları sevindiren bir bölge. Proje, Kartal’da 300 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiriliyor.

Referans Kartal projesinde 1+1’den 5+1’e kadar farklı seçeneklerde daire bulunuyor. Daire sahibi olmak isteyenler, istedikleri oda sayısına sahip daireyi seçebiliyor.

Referans Kartal daire fiyatları

Kiler GYO, Referans Kartal’da daireleri 260 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Projede kule bölümü ve bahçeli daireler de bulunuyor. Yatırım yapmak için ya da yaşamak için daire sahibi olmak mümkün.

Referans Kartal teslim tarihi

İçinde bir de derenin aktığı, yeşili bol bir proje olan Referans Kartal projesinin teslim tarihi Mayıs 2018 olarak öngörülüyor.

Projede spora da oldukça önem veriyor. Zengin sosyal donatı imkanı içeren Referans Kartal projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness bölümü, yürüyüş parkurları ve dans stüdyoları bulunuyor.

Referans Kartal nerede?

Referans Kartal projesi, İstanbul’un en büyük adalet sarayı olan Kartal Adalet Sarayı’na 2 dk mesafede yükseliyor. Projeden sahil yoluna ulaşmak da bir hayli kolay. Konumun önemli olduğu İstanbul’da Referans Kartal projesinden Marmaray’a da yaklaşık 2 dakika içerisinde ulaşmanız mümkün.

Bade Yılmaz/Emlakdream

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI