30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriReferans Kartal Towers'da 48 Ay

Referans Kartal Towers’da 48 Ay

Kartal güvenilir, kaliteli ve marka gayrimenkul şirketlerinin gözde yeri olmaya devam ediyor. Deniz’e yakın oluşu, birden çok ana yol aksının üzerinde kesiştiği ve metro hatlarının olduğu Kartal yaşanabilecek en güzel lokasyonlardan birisi olarak göze çarpıyor.

Bu çerçevede Kiler GYO’da Anadolu Yakası’na Kartal’da adım atıyor. ‘Referans Kartal Towers’ projesi ile Kiler kalitesi Kartal’da ikamet etmek isteyen vatandaşların ayağına kadar geliyor. 31 katlı ve 24 katlı olmak üzere temel bloktan meydana gelen projede 451 konut ve 800 metrekarelik ticari alan yer alıyor.

Referans Kartal Towers Daire

‘Referans Kartal Towers’ projesi 1+1 ile 5,5 +1 arasında değişen zengin daire alternatifleri ile yaşamın her kesimine yönelik daireler sunuyor. Kartal’lıların balkon sevdiğini bilen Kiler grubu yöneticileri en az 9 metrekareden 93 metrekareye kadar değişen geniş balkon ve teraslar oluşturmuş. Geniş ve güzel peysaja karşı ferah evlerin ferah balkonları aile yaşantısı için vazgeçilmez bir ihtiyaç.

İhtiyaca göre değişiklik gösteren daire planları ayrılmış durumda. 1+1 ile 2+1 daireler proje girişinde bulunan 4 katlı baza bloğunda yer alıyor. Geniş aileler için ise Kule bloklarında büyük ve ferah daireler yer alıyor.

Referans Kartal Towers Sosyal Yaşam

‘Referans Kartal Towers’ sadece oturacağınız bir yaşam alanı olarak tasarlanmadı. Dans mı etmek istiyorsunuz? Dans stüdyoları hemen yanı başınızda ve doğal peysaj alanları altında yürüyüş yapabileceğiniz yürüyüş parkurları oluşturuldu. Açık ve kapalı yüzme havuzları, hamam, sauna, spor merkezleri, fitness ve pilates gibi birçok sosyal donatı Kiler kalitesiyle sunuluyor.

Projenin giriş katında ise günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz mağazalar bulunmakta. Burada rahatlıkla alışveriş yapabileceksiniz.

Referans Kartal Towers Fiyat

Kartal konut projeleri arasında geçtiğimiz günlerde lansmanı gerçekleştirilen ve satışlarına başlanan projede 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz. Projede metrekaresi ortalama 4 bin TL’ye geliyor.

Ayrıca şirket kendi bünyesinde 48 ay “0” faizle taksit yapıyor.

REFERANS KARTAL TOWERS AYRINTILI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI