23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerPiyalepaşa’da “Bi Ton Eğlence” zamanı

Piyalepaşa’da “Bi Ton Eğlence” zamanı

Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen 11. Beyoğlu Çocuk Şenliği kapsamında gerçekleştirilen “Bi ton Eğlence” projesi Piyalepaşa İstanbul ile Piyalepaşa semtine konuk oluyor.

 7’den 70’e herkes eğlenecek

Ramazan ayında başlayan ve Temmuz-Ağustos aylarında da devam edecek olan proje kapsamında; ramazan ayının vazgeçilmezi Karagöz-Hacivat ve Meddah orta oyunundan tiyatro gösterilerine, jonglörden palyaçoya, şişme oyun parkurlarından birbirinden eğlenceli ödüllü yarışmalara kadar birçok etkinlik gerçekleştirilecek. 7’den 70’e herkese eğlenceli dakikalar yaşatacak etkinliğe tüm semt sakinleri katılabilecek. 

Piyalepaşa İstanbul projesi 16 katlı rezidans bloğu, 18 katlı rezidans bloğu, 6 ve 10 katlı konut bloğu, 5 ve 12 katlı ofis bloğundan oluşuyor. Piyalepaşa İstanbul toplam 760 adet konut ve 190 adet rezidans daireden meydana geliyor.

Piyalepaşa İstanbul'da fiyatlar

Yüzde 1 KDV avantajı bulunan Piyalepaşa İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 lira ile 8 bin 500 lira arasında değişiyor. Projede teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul sosyal olanakları arasında fitness salonu, kapalı basketbol sahası, kapalı havuz, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, spa, çocuk oyun alanları ve 3.900 araçlık otopark yer alıyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI