24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriPiyalepaşa İstanbul Projesi

Piyalepaşa İstanbul Projesi

Piyalepaşa İstanbul Fiyat

İstanbul’un en eski semtlerinden biri olan ve beş yüz yıllık bir geçmişiyle, yaşayan bir tarih  olan Piyalepaşa’da hayata geçiren projede daire fiyatları 706.200 TL ile 2.253.900 TL arasında değişmektedir.

Piyalepaşa İstanbul Teslim Tarihi

Başlangıç tarihi 2015 olan projenin teslimlerine Ocak 2018’de başlanacağı bildiriliyor.

Piyalepaşa İstanbul Daireler

1+1 daire tipinden 4+1 daire tipine kadar farklı tiplerde değişiklik gösteren 760 konut ve 190 rezidans daireden oluşacak projede farklı ihtiyaçlara yönelik alternatifler mevcut.

Piyalepaşa İstanbul Sosyal Alanlar

İnşaat alanının 440.000 metrekare olduğu projede, proje alanı 82.000 metrekare olarak tasarlanmış ve 25 bloktan oluşan 950 konutluk bir konsept uygulanmış durumda. İçerisinde 120 adet mağaza ve dükkanın yer aldığı projede, toplu taşıma restoran, kafe gibi semt kültürü özellikleri sunan alternatifler de bulunacak.

Ayrıca projede oturan sakinler için  kapalı otopark, güvenlik sistemleri, yürüyüş alanları, spor merkezleri, sauna ve rahatlama merkezleri, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları da mevcut.
 

Piyalepaşa İstanbul Nerede

İstanbul’un merkezinde bulunan Beyoğlu’nda yükselen Piyalepaşa İstanbul, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kağıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere çok yakın bir mesafede yer alıyor.

Proje ayrıca Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Beşiktaş gibi merkezi ve ulaşım akslarının geniş olduğu bölgelerin hemen yanında bulunuyor.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI