24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaFırsat ProjeleriOryapark İstanbul'da yüzde 10 peşinat fırsatı!

Oryapark İstanbul’da yüzde 10 peşinat fırsatı!

İstanbul Ümraniye’de hayata geçirilen Oryapark İstanbul projesi  toplam 526 daireden oluşuyor. 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı Crown Otel olarak tasarlanan projede anahtar teslimlerinin, Aralık 2016'da gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

'Hakettiğiniz yerde yaşayın, keyfe kolay ulaşın'

Proje içerisinde; açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, kids club, club lounge, home theatre, premium lounge, özel yemek odaları, parti odaları, çok amaçlı spor sahası, yürüyüş parkurları gibi sosyal donatılar yer alıyor. Residence sakinleri, tüm bu olanakların yanında, özel konaklamalar, davetler gibi konularda Crowne Plaza Hotel’den ayrıcalıklı ve avantajlı hizmetler alabiliyor.

ORYAPARK sakinlerine birinci sınıf malzeme ve işçiliği garanti ediyor. Kalite ve konforun birarada sunulduğu mekanlarda daire giriş kapıları dekorasyon projesine uygun olarak çelik kapı olarak teslim ediliyor. İç kapılar da yine dekorasyon projesine uygun olarak yapılıyor.

Salonlarda ve yatak odalarında 1. sınıf yerli yada ithal, lamine ve/veya laminat parke kullanılıyor. Antre, koridor, mutfak ve ıslak hacimlerde daire tiplerine göre 1. Sınıf yerli veya ithal seramik, granit seramik veya lamine parke kullanılıyor. Süpürgelikler iç kapılarda kullanılan malzeme ile uyumlu olarak seçildi. Döşemelerde, şap altında ses yalıtımı için polietilen şilte kullanılıyor. Islak hacim ve balkonlarda, şap altında su yalıtımı yapılıyor.

Projeye uygun olarak tasarlanmış özel kaplamalı mutfak dolapları, laminat veya akrilik tezgah ve paslanmaz çelik eviye kullanılıyor. Mutfaklarda uluslararası standartlarda ( Siemens veya muadili marka) ankastre cihazlar (ocak, fırın, davlumbaz ve bulaşık makinası) bulunuyor.

Oryapark İstanbul güncel fiyatlar ve ödeme planı

Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 593 bin 908 TL'den
2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 981 bin 306 TL'den
3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 188 bin TL'den başlayan ve artış gösteren fiyatlarla satışta bulunuyor.

Projede Kasım ayına özel, sadece yüzde 10 peşinat veya 60 aya varan 0 faiz imkanı ile kolay yoldan daire sahibi olabilmenin kapıları aralanıyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Gamze GEÇKALANLAR/Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI