24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriNuvo Dragos’ta Satış Fiyatları ve Ödeme Planı

Nuvo Dragos’ta Satış Fiyatları ve Ödeme Planı

Özderici GYO tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de bulunan Tugay Yolu Caddesi’nde 52 bin metrekarelik arsa üzerinde, 2 etapta 3 blok olarak yapımı tamamlanan ve yaşamın başladığı Nuvo Dragos projesinde; büyüklükleri 66 ile 219 metrekare arasında değişen, 1+1’den 3+1 dublekse kadar seçeneklerin sunulduğu 999 rezidans daire bulunuyor. Projede, 424 M2’lik açık havuz , 232 M2’lik kapalı havuz, çocuk havuzu, yürüyüş ve koşu parkuru, hem kapalı hem açık spor alanları ile kapalı otopark bulunuyor.


 
Nuvo Dragos’ta satış fiyatları 599 bin Lira ile 1 milyon 690 bin Lira arasında değişiyor. Kdv oranının yüzde 1 olduğu projede ödeme planı olarak 10 yıl vadede aylık yüzde 0.65 ve 5 yıl vadede aylık yüzde 0.38 faiz oranlarıyla kredi kullanma fırsatı bulunuyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor.
 
Nuvo Dragos Nerede
Proje, Kadıköy-Kartal metrosuna, Anadolu Adalet Sarayı’na, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Koşuyolu Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesine , Maltepe Park AVM’ye yürüme mesafesinde bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

Gökhan Bahadır
Gökhan Bahadır
1980 Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaöretim ve lise hayatını İnegöl'de tamamladıktan sonra üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okudu. 2011 yılından bu yana Emlakdream.com'da gece editörü olarak görev almaktadır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI